20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialEveniment

Eveniment

GALELE CIRCULUI

Tu votezi castigatorii!

Am vazut cu totii animale care fac acrobatii, dar papagali care fac gimnastica sau caini care se dau pe tobogan ori cai dansatori, mai rar.  La editia a IX-a a Galelor Circului le veti gasi pe toate acestea intr-un spectacol grandios. Acum, publicul are ocazia  sa-si aleaga favoritii, Galele Circului desfasurandu-se sub sloganul "Tu votezi castigatorii". Artistii din Mongolia, Rusia, Italia, Germania va invita sa petreceti momente de neuitat, cu multa voie buna impreuna cu Circul & Variete Globus.

Galele din acest an – ai caror prezentatori sunt Razvan Oprea, Clara Voda, Bogdan Voda, Silviu Biris si Manuela Harabor –  au ca principala atractie numerele de salturi la bascula ale celor de la "Sucar Gitanos", incantatori prin fi­gurile acrobatice periculoase, ce tin publicul cu sufletul la gura. Pentru amatorii de senzatii tari, realizatorii spectacolului propun o calatorie in timp si spatiu pana in anul 3476, insotiti de trupa "Silver Galaxy". Evolutiile deosebite din acest an contin si un numar extraordinar de contorsionism al celor trei fete din Mongolia apartinand trupei "Euforia". Si cum orice spectacol traditional de circ nu este deplin fara clovni, "Compania lu'Muc" va ofera umor de cea mai buna calitate starnind hohote de ras. Trupa "Platinium" asigura momentele de dans, iar cei de la "Magic Stars" momentele de iluzio­nism. Dresurii de papagali cu Duo Schmarlovski i se alatura Alexandra Saabel din Italia cu momente palpitante de echilibristica. Asadar, in fiecare sambata, ora 15.00 si duminica, orele 15.00 si 18.30, Galele Circului editia a IX-a va asteapta pana pe 20 decembrie sa va alegeti favoritii!

SPECTACOL

 

Regal de balet

"Stars of the 21st Century" revine pentru a doua oara in Romania, cu 13 dintre cei mai buni dansatori de la prestigioase companii de balet din lume. Spectacolul va avea loc pe 7 noiembrie la Sala Palatului, de la ora 19.30. Companiile de balet ai caror dansatori vor fi pe 7 noiembrie in Romania sunt: English National Ballet, Balsoi Ballet Moscova, Mariinsky Ballet St. Petersburg, Berlin Opera Ballet, Royal Ballet Londra, Dresden SemperOper Ballet, Hamburg Ballet si Scena Ballet "Carmen Roche" Madrid. Biletele, intre 75 si 250 lei, se pot procura de la casieria Salii Palatului, maga­zinul Muzica, librariile Carturesti, magazinele Germanos, Vodafone si Diverta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă