12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialEurovision 2015: Pe ce poziţie va intra trupa Voltaj în concurs

Eurovision 2015: Pe ce poziţie va intra trupa Voltaj în concurs

Trupa Voltaj, care va reprezenta România în finala Eurovision 2015, sâmbătă, la Viena, va intra în concurs pe poziţia 20, după Letonia şi înainte de Spania, informează informează Mediafax.

După încheierea celei de-a doua semifinale, organizatorii Eurovision 2015, European Broadcasting Union (EBU) şi ORF, au anunţat ordinea intrării în concurs pentru cele 27 de ţări finaliste.

Citeşte şi: Eurovision 2015: Cum este cotată trupa Voltaj de marile case de pariuri

Românii pot urmări spectacolul de sâmbătă în direct, de la ora 22.00, la TVR 1, TVR HD, TVRi şi online, pe www.tvrplus.ro.

Atunci, publicul din 40 de ţări “#voltează20” pentru piesa “De la capăt”, după cum îşi invită trupa Voltaj fanii.

Ordinea intrării în concurs a celor 27 de ţări este următoarea: Slovenia, Franţa, Israel, Estonia, Marea Britanie, Armenia, Lituania, Serbia, Norvegia, Suedia, Cipru, Australia, Belgia, Austria, Grecia, Muntenegru, Germania, Polonia, Letonia, România, Spania, Ungaria, Georgia, Azerbaidjan, Rusia, Albania, Italia.

Mihai Trăistariu, Paula Seling, Dan Manoliu şi Mihai Pocorschi sunt cei care vor introduce telespectatorii TVR 1, TVR HD şi TVRi în atmosfera acestui eveniment muzical. Într-un cadru relaxat, în Berăria H, cei patru invitaţi ai Irinei, Florinei şi Ioanei îşi vor povesti experienţele legate de Eurovision, comentează concursul din acest an şi parcursul trupei Voltaj. Tot la “Viena, venim!”, telespectatorii vor vedea mesajele băieţilor de la Voltaj, în direct, înaintea concursului, precum şi mesaje de la telespectatori. Emisiunea va fi transmisă şi online, pe TVR+.

Citeşte şi: Eurovision 2015: CRIZĂ în culise înainte de reprezentația României

Joi, trupa Voltaj a cântat pentru fanii Eurovision în piaţa din faţa Primăriei Vienei, unde reprezentanţii României au fost încurajaţi şi aplaudaţi chiar şi în timpul probelor de sunet. Sute de oameni s-au adunat la Eurovision Village, unde au cântat şi au dansat pe piesele trupei Voltaj. După concert, membrii trupei au fost asaltaţi de spectatori, pentru interviuri, fotografii şi autografe.

După-amiază, membrii delegaţiei României s-au întâlnit cu românii din Austria la standul Institutului Cultural Român (ICR) de la cinematograful Urania din Viena, pentru o sesiune de autografe şi fotografii. Românii din Viena i-au primit călduros, au fredonat cu Voltaj refrenul “De la capăt” şi s-au fotografiat cu artiştii. La plecare, băieţii au întâlnit-o pe Getty Caspers, cea care, în 1975, aducea trofeul Eurovision în Olanda. Artista a stat de vorbă cu reprezentanţii României şi le-a oferit câteva “ponturi” despre participarea la concursul muzical european.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă