27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialEşti student? Începe-ţi cariera la Orange!

Eşti student? Începe-ţi cariera la Orange!

Studenţii care vor să îşi înceapă cariera într-un mediu profesionist pot participa la un stagiu de practică oferit de compania Orange. Prin programul “Orange First Step”, 120 de studenţi din toată ţara au şansa de a lucra alături de specialiştii Orange.

În această perioadă ei vor putea participa la training-uri de dezvoltare personală şi workshopuri oferite de companie, vor avea posibilitatea de a lucra alături de profesionişti şi de a descoperi mai multe despre povestea brandului Orange.

Înscrierea se face până în 20 iunie prin completarea unui formular de pe site-ul companiei- www.orange.ro- în care trebuie specificat departamentul dorit şi perioada în care doresc să desfăşoare stagiul de practică. De asemenea, aplicanţii trebuie să descrie în câteva cuvinte motivele pentru care ar trebui să fie aleşi.

După 24 iulie vor fi contactaţi cei care au fost selectaţi pentru sesiunea de practică din iulie, iar după 24 iulie studenţii care vor face practică în sesiunile din august şi septembrie.

Departamentele disponibile pentru stagiile de practică sunt următoarele:

Orange shop

În cadrul acestui departament, studenţii pot afla cum să îşi pună în valoare abilităţile de comunicare şi relaţionare cu cleinţii. Ei vor descoperi cum să identifice nevoile unui client şi care sunt etapele unui proces de vânzare la Orange.

HR

Internii vor afla cum este organizat un departament de resurse umane şi prin ce metode oferă suport companiei. De asemenea, ei vor avea şansa de a participa la un interviu din perspectiva angajatorului şi de a afla cât de importantă este comunicarea cu angajaţii şi cum se creează o cultură organizaţională.

Financiar – Contabilitate
Vei afla cum se aplică regulile şi principiile contabile învăţate la facultate şi îţi vom arăta mai multe trucuri pentru Microsoft Excel.

PR

Studenţii cate vor face practică în acest departament vor învăţa cum să redacteze mesaje în conformitate cu o strategie de afaceri şi care sunt particularităţile comunicării cu presa. Vei afla mai multe despre Corporate Social Responsibility şi cum să faci parteneriate de succes cu ONG-urile.

Comunicare

Stagiul de practică din interiorul acestui departament oferă posibilitatea studenţilor de a afla cum se creează o strategie media şi de brand. În plus, ei vor descoperi mai multe despre un mix de comunicare şi despre cum se dezvoltă şi se implementează o campanie integrată. Mai mult, cei selectaţi pentru un stagiu vor paticipa la organizarea unui eveniment sau la filmarea unui spot TV sau la o sesiune foto.

Marketing

Detalii despre marketing şi despre modul în care se creează o ofertă comercială vor fi principalele informaţii care vor fi dobândite în urma unui stagiu de practică în acest departament. Ai ocazia să descoperi cum se face mistery shopping şi să testezi diferite aplicaţii şi echipamente. Nu în ultimul rând, vei exersa marketingul prin diverse activităţi operaţionale.

IT development

Studenţii selectaţi pentru a face practică în acest departament vor avea şansa de a observa  întregul ciclu de viaţă al serviciilor IT, de la definirea cerinţelor până la utilizarea acestora de către clienţi.  Ei vor avea posibilitatea de a învăţa modul în care se aliniează totul la strategia de business, cum se interacţionează cu departamentul Comercial şi cum sunt îndeplinite cerinţele operaţionale.

Cele mai citite

Aavancronica meciului decisiv Slovacia – România de la EURO 2024. Care sunt scenariile

Naționala României joacă miercuri partida decisivă în compania selecționatei Slovaciei pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024,...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă