13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecial„Este monitorizat, dar nu-s oferte!“

„Este monitorizat, dar nu-s oferte!“

Impresarul FIFA, Victor Becali, confirmă interesul marilor echipe din Europa pentru fundaşul Stelei, Vlad Chiricheş. O singură problemă. Nu sunt oferte! Gigi Becali vrea 15 milioane pe „Chiri“, însă, vărul latifundiarului din Pipera a spus, la Radio Sport Total FM, că este rezervat în privinţa unui transfer pentru această sumă.

Ce tratative aveţi cu echipele din afara României în legătură cu Vlad Chiricheş?

Victor Becali: Care echipe? ­N-am discutat cu nimeni, n-am negociat cu nimeni, dar este urmărit de multe echipe. Deocamdată nu se pune problema de aşa ceva. A fost urmărit şi de Chelsea, dar un club serios nu dezvăluie ce jucător urmăreşte sau nu. Într-un final ei au spus că îl urmăresc, dar că vor contacta clubul Steaua în momentul când se vor decide să-l cumpere.

S-a vehiculat că este urmărit de Milan…

V.B.: Am văzut că s-a scris că a venit cineva de la Milan, dar nu a fost decât o persoană care reprezintă interesele echipei de juniori, nicidecum de la echipa mare.

Este adevărat că un fundaş ­român poate valora chiar şi 15 milioane de euro?

V.B.: Îmi doresc să trăiesc momentul când un jucător va fi luat pe o astfel de sumă, dar nu mai avem acei jucători pe care i-am avut înainte.

Şi campionatul este foarte scăzut şi nici măcar pentru naţională nu mai putem da jucători de valoare…

Ce ştiţi despre soarta lui Lobonţ la Roma?

V.B.: Cred că i se va prelungi contractul, mai ales că este apre­ciat acolo. Chiar dacă Lobonţ a fost rezervă la meciul de cupă contra lui Inter, l-a ajutat mult pe tehnician de pe banca tehnică şi cei de acolo au observat asta.

L-aţi văzut pe Maxim de când a plecat de la Pandurii?

V.B.: Mă bucur pentru el, deşi nu-l cunosc personal, dar merită să fie acolo şi s-o ţină tot aşa. Va avea un viitor frumos!

Cele mai citite

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, potrivit agerpres.ro. ''Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale...

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă