9.9 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăSpecial„Este monitorizat, dar nu-s oferte!“

„Este monitorizat, dar nu-s oferte!“

Impresarul FIFA, Victor Becali, confirmă interesul marilor echipe din Europa pentru fundaşul Stelei, Vlad Chiricheş. O singură problemă. Nu sunt oferte! Gigi Becali vrea 15 milioane pe „Chiri“, însă, vărul latifundiarului din Pipera a spus, la Radio Sport Total FM, că este rezervat în privinţa unui transfer pentru această sumă.

Ce tratative aveţi cu echipele din afara României în legătură cu Vlad Chiricheş?

Victor Becali: Care echipe? ­N-am discutat cu nimeni, n-am negociat cu nimeni, dar este urmărit de multe echipe. Deocamdată nu se pune problema de aşa ceva. A fost urmărit şi de Chelsea, dar un club serios nu dezvăluie ce jucător urmăreşte sau nu. Într-un final ei au spus că îl urmăresc, dar că vor contacta clubul Steaua în momentul când se vor decide să-l cumpere.

S-a vehiculat că este urmărit de Milan…

V.B.: Am văzut că s-a scris că a venit cineva de la Milan, dar nu a fost decât o persoană care reprezintă interesele echipei de juniori, nicidecum de la echipa mare.

Este adevărat că un fundaş ­român poate valora chiar şi 15 milioane de euro?

V.B.: Îmi doresc să trăiesc momentul când un jucător va fi luat pe o astfel de sumă, dar nu mai avem acei jucători pe care i-am avut înainte.

Şi campionatul este foarte scăzut şi nici măcar pentru naţională nu mai putem da jucători de valoare…

Ce ştiţi despre soarta lui Lobonţ la Roma?

V.B.: Cred că i se va prelungi contractul, mai ales că este apre­ciat acolo. Chiar dacă Lobonţ a fost rezervă la meciul de cupă contra lui Inter, l-a ajutat mult pe tehnician de pe banca tehnică şi cei de acolo au observat asta.

L-aţi văzut pe Maxim de când a plecat de la Pandurii?

V.B.: Mă bucur pentru el, deşi nu-l cunosc personal, dar merită să fie acolo şi s-o ţină tot aşa. Va avea un viitor frumos!

Cele mai citite

Numărul bugetarilor a crescut cu peste 13.500 anul trecut, ajungând la aproape 1,3 milioane de angajați

Numărul bugetarilor din România a crescut, anul trecut, cu peste 13.500 de posturi, ajungând la aproape 1,3 milioane de persoane. Majoritatea erau angajaţi în...

Fiul lui Eduard Novak, fost ministru al Sportului, implicat în accident

Edvard Novak, fiul cel mare al fostului ministru al Sportului, Eduard Novak, a fost victima unui accident rutier, în timp ce se afla la...

Sute de permise reținute de polițiști în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii au reţinut 826 de permise de conducere şi au intervenit la peste 2.900 de solicitări ale cetăţenilor. De...
Ultima oră
Pe aceeași temă