15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialEşecul alimentaţiei sănătoase: să te ridici "gravidă" de la masă

Eşecul alimentaţiei sănătoase: să te ridici „gravidă” de la masă

După ce a servit cina, o tânără s-a ridicat de la masă cu burta cât un balon. Asta este povestea şocantă a unei englezoaice de 23 ani, scrie Daily Mail.

Kerri Dowdswell este tânăra femeie care a purtat cea mai mică măsură la pantaloni până a luat cina. La câteva minute după ce a mâncat, stomacul ei a început să se umfle ca un balon. Acum, când iese pe stradă, oamenii cred că este gravidă şi că o să nască în curând.

După câteva ore, stomacul ei revine la dimensiunea normală. Chiar şi aşa situaţia este atât de gravă încât Kerri poartă deja haine de gravidă când merge să ia cina în oraş.

Problema tinerei a derutat medicii care încă încearcă să afle cauza balonării după masă. Toate testele pe care le-a făcut pentru alergii provocate de alimente au ieşit negative. Chiar şi după ce a renunţat la anumite preparate şi urmează o dietă, Kerri încă se mai ridică gravidă de la masă.

„Am fost întrebată de mai multe ori în cât timp o să nasc şi trebuie să explic că ‘bebeluşul’ meu este o friptură de la cină”, a zis Kerri.
Tânăra susţine că nu există niciun motiv pentru care burta i se umflă după masă. Se întâmplă, de regulă, din cauza unui meniu întreg, dar pantalonii i-au plesnit şi când a mâncat doar biscuiţi sau fructe.

Tânăra din Marea Britanie a suferit de balonare şi la pubertate, dar situaţia s-a înrăutăţit când a devenit adultă. Problema nu a dispărut nici când Kerri a fost vegetariană. „O să mă obişnuiesc cu asta. Cred că e ceva cu care trebuie să trăiesc de acum încolo”, a spus tânăra „gravidă” cu alimentele.

Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Primăria Capitalei va autoriza lucrările la Planșeul Unirii după primirea documentației de la Primăria Sectorului 4

Municipalitatea va da autorizaţie pentru lucrările la planşeul de la Unirii când va primi toată documentaţia de la Primăria Sectorului 4, a anunţat primarul...

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă