21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialEmil Boc e ferm convins că sunt toate şansele ca în 2013...

Emil Boc e ferm convins că sunt toate şansele ca în 2013 Festivalul Peninsula să fie organizat la Cluj-Napoca

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc a declarat, sâmbătă, că a avut discuţii cu organizatorii Festivalului Peninsula privind mutarea acestuia de la Târgu Mureş, el precizând că „există toate şansele ca în iulie 2013 evenimentul să fie organizat la Cluj”, titrează mediafax.

Emil Boc a afirmat că există un acord de principiu încheiat între organizatorii Peninsula şi conducerea Primăriei Cluj-Napoca vizând mutarea festivalului de la Târgu Mureş, discuţiile începând încă din vara acestui an.

„Sunt toate şansele ca în iulie 2013 Festivalul Peninsula să se desfăşoare la Cluj-Napoca, într-o locaţie care să nu fie în centrul oraşului. Am discutat cu organizatorii Peninsula încă în vara acestui an, după preluarea mandatului de primar şi există un acord de principiu privind organizarea festivalului la Cluj-Napoca. Un anunţ oficial îl vom face după data de 15 ianuarie 2013. Mutarea Festivalului Peninsula la Cluj-Napoca se face în perspectiva desemnării municipiului drept Capitală Europeană a Tineretului în 2015 şi a candidaturii la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2020. Peninsula va fi un eveniment de marcă în 2015 în Cluj-Napoca”, a spus Boc.

El a estimat că la ediţia de anul viitor festivalul ar putea aduce la Cluj-Napoca peste 100.000 de participanţi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă