30.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialElveția: Un primar a fost suspendat din cauza unor selfie-uri nud în...

Elveția: Un primar a fost suspendat din cauza unor selfie-uri nud în birou

Primarul oraşului elveţian Baden, Geri Müller, a fost suspendat provizoriu din funcţie, luni, sub acuzația că şi-a făcut selfie-uri nud în birou, relatează Mediafax.

Consiliul Municipal de la Baden, în cantonul Argovia, situat în apropiere de Zurich, a decis să-l suspende provizoriu din funcţie pe primar până la "clarificarea situaţiei"

Primarul, care este totodată membru al Comisiei pentru Afaceri Externe a Consiliului Naţional (Camera inferioară), beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, subliniază Executivul de la Baden.

Decizia a fost adoptată în urma dezvăluirilor ziarului "Schweiz am Sonntag", care l-a acuzat duminică pe Müller că a trimis unei cunoştinţe selfie-uri în care apare nud, făcute în birou, în timpul programului. Potrivit lui Müller, care s-a exprimat în presa elveţiană prin intermediul avocatului său, femeia cu care se afla în contact ar fi exercitat presiuni asupra sa şi l-ar fi ameninţat cu divulgarea relaţiei în presă şi unor terţe persoane.

Poliţia municipală din Baden a arestat o femeie tânără.

Exprimându-şi regretul că acest caz a devenit public, Geri Müller a anunţat duminică faptul că a cerut personal intervenţia poliţiei, deoarece tânăra ameninţa că se sinucide.

Cele mai citite

Germania și Franța cer amânarea controalelor biometrice la frontierele UE, invocând riscul de haos pentru călători

Germania și Franța au notificat Comisia Europeană că noul sistem de controale biometrice la frontierele Uniunii Europene nu este pregătit pentru implementare, relatează Financial...

Categoria Păi să nu spun vorba aia?!

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, despre acuzațiile liberalilor aduse lui Ciolacu: „Sunt foarte departe de adevăr, ca să nu le zic...

Klaus lovit de drona Ghinion

Bomba zilei vine de unde nu te-ai fi așteptat, având în vedere recentele derapaje ale justiției. Da, din partea Înaltei Curți de Casație...
Ultima oră
Pe aceeași temă