29.4 C
București
luni, 4 iulie 2022
AcasăSpecialElmas a montat ascensoare în proiecte imobiliare de 150 de milioane de...

Elmas a montat ascensoare în proiecte imobiliare de 150 de milioane de euro în 2014

Compania braşoveană Elmas, liderul producătorilor de instalaţii de ridicat din România, a montat, anul acesta, ascensoare în proiecte rezidenţiale, de retail şi de birouri a căror valoare ajunge la 150 de milioane de euro.

„Anul acesta putem atinge un volumul de ascensoare livrate şi montate în creştere cu 5-7% faţă de anul 2013. La export s-au livrat în cursul anului 2014 ascensoare Elmas de mare capacitate (ex. ascensoare auto şi ascensoare de marfă) pentru diferite destinaţii – showroom-uri auto, clădiri de birouri, clădiri rezidenţiale”, a declarat Marius Paraipan, Brand Manager al Elmas Braşov.

Elmas a livrat în ţară ascensoare de persoane şi de marfă pentru proiecte din domeniul medical, rezidenţial, hotelier, office, centre comerciale şi ascensoare personalizate pentru clădiri de patrimoniu.

„Într-un proiect important din zona Cotroceni au fost montate până acum 12 ascensoare, iar anul viitor vor fi livrate şi montate încă 14 ascensoare de o calitate deosebită”, mai spune Marius Paraipan.

Elmas este autorizată să realizeze şi expertize tehnice în domeniul ascensoarelor şi dezvoltă prin intermediul centrului propriu de cercetare soluţii tehnologice privind energia verde, care vor fi înglobate la gama de ascensoare Elmas. Soluțiile tehnologice privind energia verde vor conduce la un consum redus de energie și aliniearea produselor oferite în clasa A de eficiență energetică. Pentru ascensoarele livrate şi montate compania asigură un pachet de servicii after-sales personalizat pentru fiecare utilizator, investind permanent în logistica de service.

Ascensoarele Elmas cu marcaj CE au o garanție de 5 ani și o durată medie de viață de 25 de ani. Costurile de întreținere și exploatare ale acestor ascensoare sunt convenabile datorită fiabilităţii componentelor folosite în fabricarea lor.

Compania Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat. Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafaţă de 70.000 de metri pătraţi. Compania are opt puncte de lucru la nivel naţional şi trei societăţi comerciale cu acelaşi obiect de activitate şi cu capital majoritar ELMAS în ţările vecine.

Cele mai citite

Cod portocaliu de căldură în cinci județe

Timp de două zile, este cod portocaliu de căldură în cinci județe ale României. Acest avertisment meteorologic este valabil în zilele de luni și marți,...

Premierul Ciucă face evaluarea miniștrilor. Toți sunt foarte buni

Premierul Ciucă a făcut evaluarea miniștrilor, la șapte luni de la preluarea conducerii Executivului, ajungând la concluzia că toți membrii Cabinetului său sunt foarte...

Ziua Independenței Statelor Unite. O formație militară americană susține concerte în România

O formație militară americană susține concerte în România, pentru a marca Ziua Independenței Statelor Unite, 4 iulie. Formația Rhine River Ramblers face parte din Orchestra...
Ultima oră
Pe aceeași temă