16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialEliza Samara şi-a desemnat singură adversarul de la Turneul Campionilor

Eliza Samara şi-a desemnat singură adversarul de la Turneul Campionilor

Ce-şi face omul cu mâna lui… e bine făcut. Eliza Samara a avut un „noroc chior” la tragerea la sorţi pentru meciurile din cadrul optimilor de finală ale Turneului Campionilor, găzduit de Dubai, chiar dacă a participat ea însăşi la tragerea la sorţi. Românca va juca împotriva celei mai puternice adversare posibile, chinezoaica Liu Shiwen, numărul 1 mondial şi, de departe, cea mai titrată sportivă din circuit, la acest moment. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în septembrie 2012, la Campionatul Mondial, asiatica impunându-se fără emoţii, scor 4-0.

“După o tragere la sorţi nevaforabilă pe care singură mi-am făcut-o, vreau să dau totul la masa de joc şi vreau să mă bucur că fac acest sport minunat”, a postat ieri Eliza pe o reţea de socializare, asta după ce la momentul extragerii meciurilor glumise pe marginea împerecherii considerând că a avut parte de o “tragere la sorţi bună”.

Liu este lider mondial din septembrie 2013, după ce a mai petrecut zece luni în fruntea topului mondial în 2010. Numai anul trecut, chinezoaica a câştigat Cupa Mondială, Jocurile Asiatice şi Cupa Mondială pe echipe. Asiatica se remarcă prin rapiditatea jocului, fiind în multe moment imbatabilă.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă