19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialElevi atacaţi cu cuţitul la Liceul Sportiv Racoviţă de către o femeie...

Elevi atacaţi cu cuţitul la Liceul Sportiv Racoviţă de către o femeie fără adăpost

UPDATE: Autorităţile locale susţin că toate cele 125 unităţi de învăţământ preuniversitar de stat din sectorul 2, inclusiv liceul „Emil Racoviţă”, au fost prevăzute cu sisteme de supraveghere video pentru siguranţa cadrelor didactice şi a elevilor.

„În aproximativ o lună, va fi asigurată paza şi prin firme de specialitate, cu plata de la bugetul local, în prezent fiind în derulare procedura de achiziţie pentru asigurarea acestor servicii”, susţin reprezentanţii Primăriei sectorului 2.

UPDATE: Femeia fără adăpost care a intrat în curtea Colegiului „Emil Racoviţă” nu avea arme asupra sa şi este cunoscută ca având probleme psihice, în urma incidentului fiind internată la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii Secţiei 8 de Poliţie au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 8.45, prin serviciul de urgenţă 112, că o persoană străină a intrat în curtea Colegiului „Emil Racoviţă”, ea fiind descrisă de personalul liceului ca fiind o femeie fără adăpost, a precizat Diana Sarca.

Femeia a fost legitimată, iar în urma percheziţiei poliţiştii nu au găsit arme asupra sa.

Poliţiştii au stabilit că este vorba despre o femeie fără adăpost, cunoscută ca având probleme psihice şi au internat-o la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”.

 

O femeie fără adăpost, de aproximativ 25 de ani, a pătruns, miercuri dimineaţă, în incinta Colegiului Naţional cu profil sportiv „Emil Racoviţă” din Bucureşti şi a alergat cu cuţitul în mână câţiva elevi care se aflau în incinta instituţiei, potrivit Mediafax.

Femeia fără adăpost a smucit şi a atacat prima dată o fetiţă din clasa a treia, fugind după intervenţia câtorva părinţi şi profesori. Ulterior, femeia a revenit şi a alergat cu cuţitul în curte şi pe holurile şcolii câţiva copii din clasele a cincea, fiind oprită doar de intervenţia Poliţiei, a declarat unul dintre părinţi.

Pe de altă parte, săptămâna trecută, la piscina din cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”, aflată în apropiere de liceu, unde se pregătesc copiii de la „Racoviţă”, au fost înregistrate furturi din vestiare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă