11.2 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSpecialElena Udrea: Orice cetăţean poate fi ţinta nedreptăţilor

Elena Udrea: Orice cetăţean poate fi ţinta nedreptăţilor

Deputata Elena Udrea a postat, joi, pe pagina personală de Facebook, un mesaj referitor la cazul Marianei Rarinca, în care a precizat că orice cetăţean poate fi ţinta nedreptăţilor, nu doar oamenii politici.

"După experiența a 72 de zile petrecute în arest preventiv, fără să fiu vinovată, sau în orice caz, fără să fi fost găsită vinovată de ceva, am promis că voi încerca să mă opun abuzurilor făcute în numele justiției, indiferent împotrivă cui se întâmplă. Cazul Marianei Rarinca este dovadă faptului că am avut dreptate când am spus că țintă nedreptăților poate fi orice cetățean, nu doar eu, om politic presupus a priori vinovat", a scris Udrea.

În acest context, deputata a subliniat că este nevoie de "reacția celor de bună credința, care nu doresc să gireze prin tăcerea ori nepăsarea lor consolidarea unui Sistem bazat pe teroarea cătușelor, care reduce la tăcere trimițându-l la beci pe oricine își permite să îl critice".

"Pentru că un om a stat 6 luni la pușcarie fără să fie vinovat, îndurând umilințe și suferințe pe care cei mai mulți nu aveți cum să vi le imaginați, cineva trebuie să plătească. Nu eu trebuie să spun cine, este treabă CSM-ului să analizeze și să sancționeze, iar nu să încerce să ascundă gunoiul sub preș în timp ce pune pumnul în gură celor care au curaj să vorbească despre erorile magistraților", a mai precizat Udrea.

De asemenea, Elena Udrea a şi despre obligaţia fiecărei persoane de a face tot ce îi stă în putinţă pentru a evita abuzurile celor care ar trebui să înfăptuiască justiția.  

Cele mai citite

Sondaj Avangarde: 53% dintre români – de acord ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu localele

Peste jumătate dintre români - 53% - se declară de acord ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu alegerile locale, potrivit unei cercetări sociologice...

Simona Halep, anunț de ultimă oră

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, suspendată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea tenisului (ITA) pe o perioadă de patru ani, în urma unui test...

Tinmar înhață contractul de 100 milioane de lei de la RAJA Constanța

La licitația pentru furnizarea de energie pentru RAJA Constanța s-a dat o luptă în doi: Oancea de la Tinmar și Tudose de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă