7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Elena Udrea NU mai merge la ginecolog

UPDATE. Elena Udrea NU mai merge la ginecolog

UPDATE 09.10: Elena Udrea a semnat declarația prin care a refuzat să se supună controlului ginecologic, care trebuia să aibă loc în dimineața zilei de joi, la Spitalul Dimtrie Gerota, informează B1 TV. 

——–

Elena Udrea a anunțat, pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, că, joi, va fi dusă la Spitalul Dimitrie Gerota, pentru un control ginecologic, împotriva voinței sale.

”Mâine dimineaţă, la ora 10, împotriva voinţei sale, Elena Udrea va fi dusă la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic. Deşi a declarat că nu vrea să facă acest control, va fi totuşi dusă în cătuşe pentru a-şi exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la spital! Ce regulament inept poate obliga femeile la o aşa situaţie umilitoare?”, a scris Udrea, pe Facebook.

Citește și: Reacția lui Kovesi la acuzațiile aduse de Elena Udrea

Deputata s-a arătat vizibil deranjată de situația în care a fost pusă, întrucât i se pare jenant să se trezească ”în fața ginecologului în cătușe”.

”Pe lângă jena de a se trezi în faţa ginecologului în cătuşe, de ce este nevoie să se cheltuiască atâţia bani cu plimbatul cu duba până la spital şi înapoi, atâta timp cât îşi pot exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la arest?”, a conchis Udrea.

Citește și: Elena Udrea, mesaj despre acțiunile DNA: Pentru unii – mumă, pentru alţii – ciumă

Postarea a fost semnată de Echipa de Comunicare și a primit, până în acest moment, 225 de like-uri și a fost distribuită de 22 persoane.

Poliția Capitalei a reacționat rapid după postarea Elenei Udrea. Într-un comunicat oficial, Poliția a comunicat faptul că Elena Udrea nu va fi dusă la spital pentru controlul ginecologic, de care beneficiază conform legislaţiei privind măsurile privative de libertate, dacă refuză această examinare.

Citește și: Reacția Poliției după postarea Elenei Udrea, legată de controlul ginecologic

Cele mai citite
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...

România a învins Croația cu 26-24 în preliminariile EHF Euro 2024 la handbal feminin

Lorena Ostase a marcat miercuri nouă goluri, înlocuind-o cu succes pe Crina Pintea, retrasă de la naționala de handbal feminin. România a câștigat cu...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...
Ultima oră
Pe aceeași temă