19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialElena Basescu respinge criticile din articolul Agentiei Associated Press

Elena Basescu respinge criticile din articolul Agentiei Associated Press

Am dreptul sa aleg si sa fiu aleasa si am suficienta experienta ca sa fiu europarlamentar. Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, a transmis sambata un drept la replica agentiei Associated Press, in urma articolului despre candidatura sa la europarlamentare.

"Exprimarile folosite de Associated Press, precum 'Fiica ostentativa a presedintelui Romaniei cauta loc in Uniunea Europeana' sau 'Elena Basescu topaie pe catwalk, petrece in cluburi pana la orele diminetii si mutileaza gramatica' sunt peiorative. Le consider menite sa aduca atingere si reputatiei tatalui meu si functiei de sef al statului pe care o detine", sustine Elena Basescu in dreptul la replica trimis agentiei.

Dupa cum transmite Realitatea TV, fiica sefului statului sustine ca are pregatirea si experienta necesare unui europarlamentar. Ea sustine ca a absolvit o facultate de comunicare, are un master in Stiinte Politice si ca a lucrat 8 luni de zile pe langa europarlamentari romani.

"Consider, deci, ca articolul publicat de Associated Press nu respecta principiul informarii corecte, atata vreme cat se limiteaza la a reproduce afirmatii ale unei persoane private din Dej si la a accentua tendentios expresii precum « topaie pe catwalk ». In realitate, eu am practicat modelling-ul doar ocazional, la aceasta activitate renuntand deja de doi ani. Cat despre petrecerea timpului liber in cluburi, si aceste remarci le consider a fi exagerate intrucat am avut intotdeauna un comportament decent, fara a afecta in niciun fel pe cei din jur", mai spune Elena Basescu in dreptul la replica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă