18 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialEfectele scandalului Dominique Strauss-Kahn: Fostul şef FMI şi Anne Sinclair sunt despărţiţi...

Efectele scandalului Dominique Strauss-Kahn: Fostul şef FMI şi Anne Sinclair sunt despărţiţi de aproximativ o lună

Dominique Strauss-Kahn şi soţia sa, Anne Sinclair, sunt despărţiţi de aproximativ o lună, a confirmat pentru AFP o sursă apropiată fostului director al Fondului Monetar Internaţional, potrivit Mediafax.

 

Această sursă a precizat că cei doi trăiesc în locuinţe separate la Paris şi a adăugat că lui Dominique Strauss-Kahn îi merge bine, în pofida perioadei dificile.

Cei doi s-au despărţit în urmă cu aproximativ lună, cel mult şase săptămâni, a precizat această sursă sub acoperirea anonimatului.

Dominique Strauss-Kahn, în vârstă de 63 de ani, şi jurnalista Anne Sinclair, care din ianuarie este directoarea editorială a site-ului Huffington Post în franceză, sunt căsătoriţi de 20 de ani.

Ei s-au întors în Franţa în septembrie, după ce au petrecut peste trei ani la Washington, unde Strauss-Kahn a fost director general al FMI până la 18 mai 2011.

El a demisionat în urma denunţului unei cameriste de la hotelul Sofitel din New York, Nafissatou Diallo, care îl acuză de agresiune sexuală.

Procedura penală a fost abandonată la sfârşitul lui august 2011, procurorul având îndoieli cu privire la credibilitatea tinerei, dar o procedură civilă este în desfăşurare la New York.

Acest caz a pus capăt ambiţiilor prezidenţiale ale lui DSK.

La 26 martie, el a fost arestat preventiv la Lille (Franţa) pentru proxenetism agravat în bandă organizată în cadrul afacerii supranimite Carlton.

Despărţirea sa de Anne Sinclair, care are tot 63 de ani, a fost dată publicităţii vineri, când avocaţii cuplului au anunţat decizia de a acţiona în justiţie revista Closer ce a menţionat acest fapt, “pentru atingere adusă vieţii private”.

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă