7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialE.ON Romania negocieaza cu Sterling Resources pentru gazele din Marea Neagra

E.ON Romania negocieaza cu Sterling Resources pentru gazele din Marea Neagra

E.ON Romania negocieaza cu Sterling Resources pentru a achizitiona gaze posibil extrase de aceasta companie din platforma continentala a Marii Negre, a declarat miercuri directorul general al E.ON Romania, Frank Hajdinjak, in cadrul unei conferinte de presa monitorizate de NewsIn.

"Purtam de cateva luni discutii cu cei de la Sterling Resources, pentru a achizitiona gaze pe care ei le-ar putea extrage din platforma continentala. Nu este probabil ca noi sa participam la licitatiile de concesiune pentru acele perimetre", a precizat Frank Hajdinjak.

Pe platoul continental romanesc al Marii Negre sunt in exploatare cinci zacaminte de titei si gaze asociate (Lebada Est, Lebada Vest, Sinoe, Pescarus si Delta), concesionate companiei Petrom. De asemenea, doua zacaminte de gaze libere descoperite de Sterlig Resources, Doina si Ana, sunt in curs de evaluare urmand sa se faca lucrarile de dezvoltare.

E.ON Romania este o companie platforma pentru toate companiile E.ON care activeaza in Romania: E.ON Gaz Romania, E.ON Gaz Distributie, E.ON Moldova Furnizare si E.ON Moldova Distributie.

E.ON activeaza in sectorul electricitatii si al gazelor naturale. Grupul E.ON este prezent in aproape 30 de tari, cu un volum anual de vanzari de aproape 69 miliarde euro si are aproximativ 88.000 angajati.

Cele mai citite

Comisia Europeană a simplificat regulile în vamă pentru mărfurile de import, analiză Ey

Prețul efectiv plătit sau de plătit pentru mărfurile de import (valoarea de tranzacție) este unul din elementele de taxare care poate genera probleme complexe...

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...
Ultima oră
Pe aceeași temă