14.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialDuşa, la Deveselu: Până la sfârşitul lunii iunie vom finaliza drumul de...

Duşa, la Deveselu: Până la sfârşitul lunii iunie vom finaliza drumul de acces şi staţia de epurare

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, prezent, joi, la Deveselu, pentru a vedea stadiul lucrărilor pentru pregătirea bazei militare, a menţionat, la o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei locale, că până la sfârşitul lunii iunie vor fi finalizate drumul de acces şi staţia de epurare, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis joi de MApN, ministrul Duşa s-a deplasat la Deveselu pentru a vedea stadiul lucrărilor pentru pregătirea bazei militare, drumul de acces fiind primul lucru pe care delegaţia a dorit să-l vadă “pentru a creiona exact evoluţia lucrărilor şi a estima perioada de finalizare”.

“Am dorit să văd stadiul lucrărilor şi acest lucru este posibil doar la faţa locului. Am reuşit, împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, să alocăm bani pentru staţia de epurare şi să rezolvăm problema drumului ce trece peste calea ferată, care facilitează accesul în viitoarea bază”, a declarat ministrul Apărării, potrivit sursei citate.

De asemenea, ministrul Duşa le-a transmis reprezentanţilor primăriei comunei că vor avea tot sprijinul din partea ministerului pentru ca toate lucrările de amenajare, care sunt în responsabilitatea părţii române, să fie finalizate conform graficului.

“Vreau să avem o persoană responsabilă cu lucrările de amenajare şi să coordoneze totul în timp util. Până la sfârşitul lunii iunie, împreună cu primăria, vom finaliza drumul de acces şi staţia de epurare”, a afirmat ministrul Duşa în cadrul întâlnirii avute cu reprezentanţii administraţiei locale.

Ministrul a declarat că va prezenta structurilor implicate din MApN concluziile acestei vizite, pentru a lua cât mai curând posibil măsurile necesare, se mai arată în comunicat.

Cele mai citite

Ialomița: Un bărbat de 44 de ani a murit când încerca să facă o bombă artizanală

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Ialomiţa a murit încercând să facă o bombă artizanală în locuinţă. Materialele folosite au explodat. În...

Ialomița: Un bărbat de 44 de ani a murit când încerca să facă o bombă artizanală

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Ialomiţa a murit încercând să facă o bombă artizanală în locuinţă. Materialele folosite au explodat. În...

Finală dramatică la Atena: Olympiakos Pireu a câştigat trofeul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0...

Olympiakos Pireu a câştigat dramatic trofeul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după...
Ultima oră
Pe aceeași temă