13.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialDuşa, la Deveselu: Până la sfârşitul lunii iunie vom finaliza drumul de...

Duşa, la Deveselu: Până la sfârşitul lunii iunie vom finaliza drumul de acces şi staţia de epurare

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, prezent, joi, la Deveselu, pentru a vedea stadiul lucrărilor pentru pregătirea bazei militare, a menţionat, la o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei locale, că până la sfârşitul lunii iunie vor fi finalizate drumul de acces şi staţia de epurare, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis joi de MApN, ministrul Duşa s-a deplasat la Deveselu pentru a vedea stadiul lucrărilor pentru pregătirea bazei militare, drumul de acces fiind primul lucru pe care delegaţia a dorit să-l vadă “pentru a creiona exact evoluţia lucrărilor şi a estima perioada de finalizare”.

“Am dorit să văd stadiul lucrărilor şi acest lucru este posibil doar la faţa locului. Am reuşit, împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, să alocăm bani pentru staţia de epurare şi să rezolvăm problema drumului ce trece peste calea ferată, care facilitează accesul în viitoarea bază”, a declarat ministrul Apărării, potrivit sursei citate.

De asemenea, ministrul Duşa le-a transmis reprezentanţilor primăriei comunei că vor avea tot sprijinul din partea ministerului pentru ca toate lucrările de amenajare, care sunt în responsabilitatea părţii române, să fie finalizate conform graficului.

“Vreau să avem o persoană responsabilă cu lucrările de amenajare şi să coordoneze totul în timp util. Până la sfârşitul lunii iunie, împreună cu primăria, vom finaliza drumul de acces şi staţia de epurare”, a afirmat ministrul Duşa în cadrul întâlnirii avute cu reprezentanţii administraţiei locale.

Ministrul a declarat că va prezenta structurilor implicate din MApN concluziile acestei vizite, pentru a lua cât mai curând posibil măsurile necesare, se mai arată în comunicat.

Cele mai citite

FC Liverpool a câștigat Cupa Ligii Angliei. „Cormoranii” au trecut de Chelsea după prelungiri

FC Liverpool a câștigat Cupa Ligii Angliei, după ce a învins-o cu scorul de 1-0 pe Chelsea, în marea finală disputată pe Stadionul Wembley...

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...

Liderii Coaliției lucrează la listele de la europarlamentare. Se caută independeți pentru Bruxelles și București

Liderii coaliției PSD-PNL negociază dur pentru listele europarlamentare, dar și funcția de primar general al Capitalei și cele care vor fi după alageri. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă