25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDumitru Dragomir: Suntem intr-o mare nenorocire, deoarece ANAF vrea sa ne jefuiasca!

Dumitru Dragomir: Suntem intr-o mare nenorocire, deoarece ANAF vrea sa ne jefuiasca!

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat astazi, ca inceperea sezonului 2009-2010 ar putea fi amanata daca cei de la ANAF nu vor renunta la proiectul sportului, potrivit gsp.ro, citat de Realitatea TV.

"Anul acesta va fi o revolutie in sportul romanesc. Suntem intr-o mare nenorocire, deoarece ANAF incearca sa ne jefuiasca. Cum sa plateasca jucatorii acelasi TVA ca intreprinderile? Noi anuntam ca nu vom incepe acest campionat daca nu se vor respecta regulile tarii, din punct de vedere financiar. Vor sa asocieze sportivul cu intreprinderile mici si mijlocii. Suntem singurii de pe fata pamantului care platim TVA-ul cand pleaca un jucator in strainatate. E incredibil. Daca nu primim din partea oficialitatilor un raspuns in ceea ce priveste ANAF si Fiscul, vom intirzia inceperea campionatului pana in primavara. O sa anuntam FIFA, UEFA, pe toata lumea. Vor sa se pricopseasaca pe spinarea sportului", a declarat Dumitru Dragomir la finalul Adunarii Generale.
Oficialul LPF sustine ca sezonul fotbalistic se poate amana chiar pana la primavara, deoarece taxele pe care cluburile le vor plati catre stat ar putea creste de patru ori. "In aceste vremuri de criza ei vor sa se imbogateasca de pe spinarea noastra. Vor sa ne aduca de la 16 la suta la 68 la suta. Vor sa asocieze sportivii cu intreprinderile. Am facut si vom face toate demersurile legale, dar daca nu primim niciun raspuns din partea autoritatilor putem amana campionatul chiar si pana in primavara", a incheiat Dragomir.

Sezonul 2009-2010 al Ligii I este programat sa inceapa la 1 august.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă