15 C
București
joi, 11 aprilie 2024
AcasăSpecialDulgheru, după eliminarea Canadei: "Mi-e dor de casă, sunt plecată de două...

Dulgheru, după eliminarea Canadei: “Mi-e dor de casă, sunt plecată de două luni și jumătate”

Fed Cup 2015. Alexandra Dulgheru, jucătoare care a adus două puncte României, în victoria cu reprezintativa Canadei, scor general 3-1, a spus că abia așteptă să ajungă acasă deoarece este plecată de mai bine de două luni. 

Alexandra Dulgheru a adus punctul decisiv României, după victoria, scor 3-6, 7-5, 6-2, în fața canadiencei Francoise Abanda.

"Vă mulțumesc furmos. Sunt foarte bucuroasă că am reușit să aduc 2 puncte echipei, dar cred că cea care a adus punctul decisiv a fost Andreea Mitu. Sunt foarte bucuroasă. Eram puțin obosită, dar am știut că dacă reușesc să-mi găsesc ritmul voi reuși. Au fost mai multe momente decisive în acest meci… Ea e o jucătoare cu mare potențial, eu eram puțin obosită. La început greșream mult, încercam să schimb direcția, apoi când am reușit să accelerez m-am descurcat mai bine. Am încercat azi să schimb ritmul… La început m-am speriat pentru că nu mă așteptam să nu simt bine jocul. Nu-mi doream să ajungem la 2-2 și am dat totul. Este o surprafață foarte rugoasă și dacă nu faci pașii potriviți pur și simplu te împiedici. Mă bucur că am reușit să nu lovesc arbitrul la una dintre mingi", a spus Dulgheru, după meci.

"Eu cred că merităm să fim în Grupa Mondială pentru că avem echipă. Avem potențial. Pentru noi este o bucurie să performăm la cel mai înalt nivel. Fed Cup este o competiție care îți dă o energie aparte. De fiecare dată după Fed Cup am avut turnee bune, pur și simplu simți că îți dă aripi. Sunt plecată de acasă de două luni și jumătate și abia aștept să ajung acasă… îmi este dor. Sperăm să fiți alături de noi în continuare!"

România a eliminat Canada în barajul Grupei Mondiale și revine în elita tenisului, între primele 8 naționale ale lumii, după 23 de ani.

Cele mai citite

Camătă și înșelăciune la Craiova. DIICOT a reținut trei persoane

La data de 09.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au luat măsura reținerii a...

Cum ai grijă de articolele de pescuit esențiale pentru orice pescar profesionist?

Pescuitul, fie că este practicat ca hobby sau la nivel profesionist, necesită nu doar abilități și cunoștințe, ci și unelte adecvate care să asigure...

Patru victime în urma unui accident naval de pe brațul Chilia

Un accident s-a produs miercuri pe Brațul Chilia. Autoritățile au trimis în zonă ambarcațiuni și elicoptere deoarece sunt patru victime. Printre victime este și...
Ultima oră
Pe aceeași temă