19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialDrumul către stațiunea Păltiniș, blocat de zăpadă

Drumul către stațiunea Păltiniș, blocat de zăpadă

Drumul judeţean care leagă municipiul Sibiu de staţiunea Păltiniş este complet blocat, luni, din cauza ninsorii abundente şi a viscolului, relatează Mediafax.

"Pentru protejarea vieţii oamenilor, din cauza căderilor de zăpadă şi a viscolului puternic, luni, începând cu ora 11.00, circulaţia a fost închisă temporar pe DJ 106A Sibiu-Păltiniş, pe segmentul de drum cuprins între Curmătură şi staţiunea Păltiniş", a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene SibiuLuciana Balteş.

Potrivit acesteia, măsura a fost instituită pentru a facilita şi eficientiza activitatea echipajelor de deszăpezire.

"Nu sunt autoturisme blocate în trafic şi nu au fost înregistrate incidente rutiere, însă ninge abundent şi în zona Vălari vântul viscoleşte zăpada, fiind îngreunată activitatea de deszăpezire", a spus Luciana Balteş.

Ea a adăugat că traficul rutier va fi redeschis după ce drumarii vor reuşi să cureţe şoseaua, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în siguranţă.

Sute de turişti se află în aceste zile pe pârtiile din staţiunea Păltiniş, lor adăugându-li-se cei cazaţi în unităţile din zonă. Astfel, drumul respectiv era tranzitat de multe maşini cu turişti.

Cele mai citite

Revolut lansează, în premieră globală, în România, refinanțarea creditelor

Revolut, banca digitală cu 3,5 milioane de clienți retail în România și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat astăzi...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

"Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat...
Ultima oră
Pe aceeași temă