9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialDrama secretă a lui Cornel Dinu

Drama secretă a lui Cornel Dinu

După ce a fost internat în spital, pentru o depresie profundă, administratorul delegat al lui Dinamo are mai nou probleme cu soţia sa, potrivit ziare.com.

Soţiei lui Dinu, Silvia, îi vor fi amputate două degete de la picior din cauza diabetului de care suferă de ani buni, anunţă ediţia tipărită a cotidianului Prosport.

Mai mult decât atât, se pare că soţia oficialului dinamovist a fost la un pas de a-şi pierde ambele picioare din cauza diabetului de care suferă, numai insistenţa medicilor cu un anume tratament „ameliorând” cât de cât situaţia.

Din acest motiv, Cornel Dinu nu a însoţit delegaţia lui Dinamo la Split.

„Aş fi mers şi eu la Split, pentru că mă cunosc cu oamenii de la Hajduk, însă o problemă personală m-a făcut să renunţ”, a spus Cornel Dinu.

Întâlnirea dintre Hajduk Split şi Dinamo, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Europa League, va avea loc joi, de la ora 21:30.În tur, la Bucureşti, „câinii” s-au impus cu 3-1.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă