10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialDouă persoane au murit într-un accident la Uzina Mecanică de la Sadu

Două persoane au murit într-un accident la Uzina Mecanică de la Sadu

Două persoane au murit iar o a treia a fost rănită în urma unui accident de muncă produs la Uzina Mecanică de la Sadu.

Potrivit Mediafax, din primele informaţii se pare că este vorba despre o explozie.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj afirmă că a fost vorba despre o explozie urmată de un incendiu.

Primele informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă de la Sadu arată că este vorba despre două femei care şi-au pierdut viaţa şi despre un bărbat rănit.

Ultimul accident de la Sadu a avut loc în 16 noiembrie 2010. Atunci, un incendiu s-a produs la una dintre secţii, iar o femeie a fost rănită.

Uzina Mecanică Sadu este situată în oraşul Bumbeşti Jiu din judeţul Gorj, în apropierea drumului european E70 Târgu Jiu – Petroşani.

Uzina Mecanică Sadu produce muniţie de infanterie, armament de infanterie şi componente pentru acesta şi elemente pirotehnice de iniţiere.

Uzina Mecanică Sadu figurează în raportul ANAF ca aflându-se în topul datornicilor către stat din judeţul Gorj. Administratorul special al UM Sadu este Marcel Hoară (PDL).

Cele mai citite

Ligia Deca nu crede că școlile pot efectua testare antidrog

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a subliniat miercuri că majoritatea şcolilor nu sunt dotate cu infrastructura necesară pentru a efectua testări antidrog în mod eficient. Deca...

Ciolacu, declarații cu privire la discuțiile din Qatar

Într-o vizită oficială în Doha, capitala Qatarului, premierul Marcel Ciolacu a purtat miercuri întrevederi semnificative, conturând perspectivele de cooperare și colaborare între România și...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă