20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDoua fetite omorate de flacari

Doua fetite omorate de flacari

Frigul patrunzator de afara determina multe persoane sa apeleze la alte sisteme de incalzire, cum ar fi sobele. Alimentarea la maximum a acestor surse de incalzire a provocat numeroase incendii in toata tara. Din pacate, doi copii si-au pierdut viata din cauza flacarilor. O fetita de cinci ani din municipiul Baia Mare a decedat in urma unui incendiu provocat de o soba de incalzit. Incendiul s-a produs in noaptea de luni spre marti, in timp ce parintii fetitei erau plecati de acasa. Pompierii militari s-au luptat mai bine de o ora cu flacarile pentru a stinge incendiul, insa n-au mai putut salva fetita.
Si in Teleorman, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru stingerea a sase incendii, la Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Frumoasa si in alte localitati. Din pacate, s-a inregistrat si un mort, la Alexandria, pe strada Victor Antonescu, unde o fetita de trei ani, Roxana M., si-a pierdut viata dupa ce, in dormitorul in care se afla, lenjeria de pat a luat foc din cauza sobei suprasolicitate cu combustibil.
In general, interventiile pompierilor au fost mult ingreunate de temperaturile scazute, care s-au situat intre minus 16°C si minus 18°C.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă