4.4 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialDouă cutremure de mică intensitate s-au produs în județul Buzău, la interval...

Două cutremure de mică intensitate s-au produs în județul Buzău, la interval de două ore

Două cutremure cu magnitudini de 2,7 şi, respectiv, de 3,3 pe scara Richter s-au înregistrat joi seară în judeţul Buzău, anunță Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Primul cutremur, cu magnitudine de 2,7 pe scara Richter, a avut loc la ora 21.33, în judeţul Buzău, la o adâncime de 125,8 kilometri.

Cel de-al doilea seism, de data aceasta cu o magnitudine mai mare, de 3,3, s-a produs la ora 23.31, tot în Buzău, la o adâncime de 128,6 kilometri.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ce facem cu Transnistria?

Ce a vrut să spună Serghei Lavrov, când a declarat că guvernul de la Chișinău o ia pe urma celui de la Kiev? Prezent...

Nu are echipă nici în liga a II-a, dar îşi trage stadion de 100 de milioane de euro!

Deşi Oradea nu are nicio echipă de fotbal care activează în primele două ligi, primarul urbei, Florin Birta, a anunţat că municipalitatea va...

Stenograme incendiare. PNL pune în cârca PSD legiferarea traseismului

Ședință incendiară, duminică, la PNL. Dacă în ceea ce privește data la care vor avea loc alegerile prezidențiale, liberalii au fost de acord...
Ultima oră
Pe aceeași temă