24.1 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSpecialDosarul Transferurilor: Gigi Nețoiu află, în 8 mai, dacă i se schimbă...

Dosarul Transferurilor: Gigi Nețoiu află, în 8 mai, dacă i se schimbă regimul de detenție

Gigi Nețoiu, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, află, în 8 mai, dacă i se schimbă regimul de detenție, informează Mediafax. Nețoiu a solicitat să i se schimbe regimul de detenţie din închis în semi-deschis.

Gigi Neţoiu s-a prezentat, joi dimineaţă, la Judecătoria Craiova, unde s-a luat în discuţie solicitarea acestuia de a i se schimba regimul de detenţie din închis în semi-deschis sau deschis.

Înainte de a intra în sala de judecată, Neţoiu a declarat că speră ca magistraţii să fie corecţi în judecarea cererii sale.

Gigi Neţoiu a formulat o cerere de schimbare a regimului de detenţie pe care a înaintat-o judecătorului delegat pe lângă Penitenciarul Craiova, însă aceasta a fost respinsă. Ulterior, avocaţii lui Neţoiu au contestat încheierea, solicitarea urmând să fie luată în discuţie de magistraţii Judecătoriei Craiova.

Instanţa a amânat însă, joi, pentru 8 mai luarea unei decizii în cazul solicitării lui Gigi Neţoiu, motivând că trebuie să analizeze şi o altă cerere care se va judeca, vineri, pe fond, tot la Judecătoria Craiova, şi care ar avea acelaşi obiect.

"S-a amânat cauza pentru 8 mai tocmai pentru că mai există o cerere similară, iar instanţa va hotărî dacă este vorba de acelaşi tip de cerere ca cel de astăzi, astfel încât la următorul termen să se poată pronunţa o soluţie dacă este cazul pentru ambele cereri", a declarat vicepreşedintele Judecătoriei Craiova, Mihai Marin.

În prezent, Neţoiu este încarcerat în Penitenciarul Craiova, unde execută pedeapsa în regim închis.

În 4 martie, Curtea de Apel Bucureşti, la condamnat pe Gigi Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Îm acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali la patru ani şi opt luni, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile.

Victor Becali, Ioan Becali şi Cristian Borcea sunt încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, unde pedepesele se execută în regim deschis sau semideschis, iar Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos, la Rahova, care are regim închis.

Cele mai citite

Respiră aerul curat de munte de pe terasa propriei tale locuințe. Alege confortul caselor și apartamentelor oferite de YAELE Invest Construct

Dacă dorești să găsești o locuință aproape de natură și să te bucuri de un refugiu montan numai al tău, avem vești bune pentru...

Fernando Alonso rămâne la Aston Martin până în 2026

Dublu campion mondial de Formula 1 Fernando Alonso şi-a prelungit contractul cu Aston Martin până la sfârşitul sezonului 2026. „Acest acord multianual cu Fernando (al...

Alertă în Orientul Mijlociu! Iranul ar putea lansa un atac asupra Israelului în acest weekend

Israelul se pregăteşte pentru un atac direct din partea Iranului în sudul sau nordul ţării în următoarele 24 sau 48 de ore, a declarat...
Ultima oră
Pe aceeași temă