14.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialDosarul TRANSFERURILOR, amânat până la 14 octombrie

Dosarul TRANSFERURILOR, amânat până la 14 octombrie

UPDATE. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au amânat, luni, pentru 14 octombrie judecarea dosarului transferurilor de jucători, în care opt oameni de fotbal sunt acuzaţi de înşelăciune de către procurorii anticorupţie, informează Mediafax.

Dosarul Transferurilor se judecă, din nou, la Curtea de Apel Bucureşti. Printre inculpaţi se numără Gheorghe Popescu, George Copos, Mihai Stoica şi Ioan si Victor Becali.

CITIŢI ŞI: Dosarul TRANSFERURILOR se va judeca pe 7 octombrie

Rechizitoriul întocmit de procurori se referă la 12 transferuri ale unor fotbalişti români efectuate de la cluburile Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti, Gloria Bistriţa şi Oţelul Galaţi către cluburi din străinătate, în perioada 1999-2005.

Conform probatoriului administrat, între Copos, Borcea, fraţii Becali, Pădureanu, Popescu şi Neţoiu ar fi avut loc transferuri bancare din sumele sustrase, banii fiind viraţi reciproc în conturile personale, fără justificare.

Magistraţii Viorica Costiniu şi Luchian Constantinescu de la Curtea de Apel Bucureşti, desemnaţi să rejudece dosarul transferurilor de jucători, au fost schimbaţi, după ce au făcut cereri de abţinere, pe motiv că au judecat şi prima dată apelul.

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...

Capcane digitale: Falsificatori de pagini web care dau asistență juridică

Rețeaua înșelătoriilor online promite asistență juridică falsă pentru recuperarea fondurilor pierdute în investiții Poliția Română avertizează asupra unor noi modalități de înșelăciune în mediul online....

Studiu: Disponibilizările la nivel global în scădere în 2024, dar îngrijorarea privind epuizarea angajaților crește

Potrivit unui studiu realizat de compania de outplacement LHH, 73% dintre liderii de resurse umane la nivel global iau în considerare sau efectuează disponibilizări...
Ultima oră
Pe aceeași temă