7.1 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialDosarul Elodia: Cioacă a cerut să fie eliberat. ICCJ: Cioacă rămâne în...

Dosarul Elodia: Cioacă a cerut să fie eliberat. ICCJ: Cioacă rămâne în arest

UPDATE. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, luni, că fostul poliţist Cristian Cioacă va rămâne în arest. Decizia este definitivă, transmite B1 TV Prelungirea arestului preventiv în cazul lui Cioacă a fost hotărâtă de Curtea de Apel Piteşti şi atacată cu recurs de fostul poliţist.

_ _ _ _ _

Fostul poliţist Cristian Cioacă a fost audiat, luni, de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), pentru că a cerut să fie eliberat, informează B1 TV.

“Nu am săvârşit fapta. După 10 luni, pericolul nu s-a materializat. Nu reprezint pericol concret şi nici nu voi reprezenta. Vreau un proces corect”, a declarat fostul poliţst, în faţa instanţei.

Pe de altă parte, avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, îl acuză pe fostul poliţist că s-a prevalat de faptul că a fost poliţist pentru a ascunde eventualele dovezi incriminatoare.

Citeşte şi: Cioacă, întrebat cât mai suportă detenţia: Până la moarte!

Recent, conducerea Penitenciarului Colibaşi i-a aprobat lui Cioacă cererea de a sta singur în celulă, un drept de care se bucură foştii poliţişti şi demnitari, a precizat avocata lui, Maria Vasii.

Cristian Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare sub acuzaţia că şi-a omorât soţia, pe avocata Elodia Ghinescu.

Cele mai citite

Cristiano Ronaldo are probleme în Arabia Saudită. „Totul are o limită, indiferent cât de faimos eşti”

Superstarul portughez Cristiano Ronaldo, component al formației Al-Nassr, este criticat în Arabia Saudită, după ce la finalul meciului cu Al-Shabab a făcut gesturi obscene...

Parlamentul Ungariei ratifică astăzi aderarea Suediei la NATO. Ungaria este singura țară aliată care nu îndeplinise această procedură

Parlamentul Ungariei are programată, în ziua de luni, 26 februarie 2024, procedura prin care va ratifica aderarea Suediei la Alianța Nord-Atlantică. Dintre toate țările membre...

Polițele ASF, plafonate se scumpesc văzând cu ochii. Sunt promise modificări

Polițele RCA au fost plafonate la nivelul tarifelor din februarie 2023, însă doar teoretic. În realitatea, am calculat că tarifele au crescut cu cel...
Ultima oră
Pe aceeași temă