20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDosarul Elodia: Cioacă a cerut să fie eliberat. ICCJ: Cioacă rămâne în...

Dosarul Elodia: Cioacă a cerut să fie eliberat. ICCJ: Cioacă rămâne în arest

UPDATE. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, luni, că fostul poliţist Cristian Cioacă va rămâne în arest. Decizia este definitivă, transmite B1 TV Prelungirea arestului preventiv în cazul lui Cioacă a fost hotărâtă de Curtea de Apel Piteşti şi atacată cu recurs de fostul poliţist.

_ _ _ _ _

Fostul poliţist Cristian Cioacă a fost audiat, luni, de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), pentru că a cerut să fie eliberat, informează B1 TV.

„Nu am săvârşit fapta. După 10 luni, pericolul nu s-a materializat. Nu reprezint pericol concret şi nici nu voi reprezenta. Vreau un proces corect”, a declarat fostul poliţst, în faţa instanţei.

Pe de altă parte, avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, îl acuză pe fostul poliţist că s-a prevalat de faptul că a fost poliţist pentru a ascunde eventualele dovezi incriminatoare.

Citeşte şi: Cioacă, întrebat cât mai suportă detenţia: Până la moarte!

Recent, conducerea Penitenciarului Colibaşi i-a aprobat lui Cioacă cererea de a sta singur în celulă, un drept de care se bucură foştii poliţişti şi demnitari, a precizat avocata lui, Maria Vasii.

Cristian Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare sub acuzaţia că şi-a omorât soţia, pe avocata Elodia Ghinescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă