25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDorinel Munteanu a jucat meciul 200 in divizia A

Dorinel Munteanu a jucat meciul 200 in divizia A

Antrenorul-jucator al echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a evoluat sambata in meciul cu numarul 200 in divizia A, in partida cu Poli Timisoara, scor 2-2, din etapa a XXI-a. Dorinel Munteanu a evoluat pana in minutul 19 al meciului de sambata, el fiind inlocuit cu Mijin. „Cred ca am facut o contractura, de aceea am iesit. Voi face un control medical zilele urmatoare pentru a vedea daca mai joc”, a spus Munteanu. Per total, in primul esalon european Dorinel Munteanu a evoluat in 463 de meciuri la Cercle Bruges, FC Koln si Wolfsburg.

Multumit de remiza cu Poli Timisoara

Dorinel Munteanu s-a declarat multumit de remiza obtinuta cu Poli Timisoara, desi sustine ca unii dintre jucatorii sai nu si-au respectat sarcinile. „In prima repriza, echipa mea a facut un joc foarte bun. Nu i-am lasat timp si spatiu adversarului. La final, sunt multumit cu acest punct, pentru ca, pana la urma, puteam pierde. Dar, daca ar fi dupa prima repriza, nu as fi fost multumit”, a afirmat Munteanu.
„In a doua parte l-am invitat pe adversar sa atace, am lasat spatii mari. Cred ca Poli si CFR s-au ridicat la nivelul asteptarilor. M-au surprins negativ jucatorii mei care au intrat si carora le-am dat sansa sa joace. Nu s-au achitat de sarcini”, a comentat antrenorul-jucator al formatiei clujene.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă