24.1 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSpecialDorin Mihut, primul transfer al Politehnicii Iasi

Dorin Mihut, primul transfer al Politehnicii Iasi

» Fundasul dreapta al echipei UTA, Dorin Mihut, va semna cu Poli Iasi un contract pana in vara, cu optiune de prelungire pentru inca doua sezoane. "Ma bucur ca am revenit in Liga I si sper sa nu mai retrogradez niciodata", spune Mihut.

Presedintele politehnicii Iasi, Sorin Boca, este pe cale sa-i indeplineasca prima doleanta antrenorului Cristiano Bergodi prin aducerea unui fundas dreapta. Declarat liber de contract zilele trecute de catre comisiile federale dupa ce nu a mai fost platit de UTA Arad de mai bine de doua luni, Dorin Mihut a ajuns in Copou si urmeaza sa semneze pana in vara cu gruparea ieseana.
"M-am inteles cu domnul presedinte Sorin Boca in privinta unui contract pana in vara, cu optiune de prelungire pentru doua sezoane. Mai sunt unele detalii de pus la punct, dar sunt 99 la suta sanse sa semnez. Eu mi-am dorit sa vin la Iasi si sper sa ajut echipa sa evite retrogradarea. Eu zic ca lotul este bun si echipa se va salva", a declarat Dorin Mihut.
Noul fundas dreapta al Iasiului a afirmat ca Poli poate insemna o rampa de lansare catre o echipa puternica: "Ma bucur sa revin in Liga I si sper sa nu mai cad in esalonul al doilea niciodata. Vreau sa ne ajutam reciproc in Copou si, de ce nu, de aici sa fac pasul spre o echipa puternica din Liga I. Este adevarat, nu am mai jucat de mult timp in prima liga, dar asta nu inseamna ca am uitat sa joc fotbal".
In cariera sa, Mihut a evoluat la formatiile Liberty Salonta, FC Bihor Oradea, Dinamo Bucuresti si UTA.

» Un gol la nationala
Dorin Mihut se poate lauda si cu un gol marcat pentru echipa nationala. In 2003, fundasul dreapta a participat la o actiune a "Nationalei" in Cipru si a marcat la prima sa prezenta sub tricolor, impotriva Belarusului. "Visul meu este sa ajung din nou la lot", spune Mihut.

Cele mai citite

FOTO&VIDEO. Cinci ani de la incendiul de la Catedrala Notre Dame

La cinci ani după un incendiu devastator, restaurarea catedralei Notre Dame este aproape finalizată. Tot la Paris, în vara aceasta, urmează Jocurile Olimpice. În seara...

Dovada că simularea Bacalaureatului a fost o mascaradă

Am mai explicat că impunerea la nivel național a evaluării digitalizate pentru lucrările scrise la  simulările examenelor naționale a reprezentat doar un proces menit...

Salariul mediu net din luna februarie a ajuns la 4.876, cu 14,2% mai mult față de perioada similară din 2023

Câştigul salarial mediu net a fost de 4.876 lei în februarie, în creştere cu 17 lei (+0,3%) faţă de luna ianuarie 2024. Comparativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă