9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialDorin Goian, tentat de Betis Sevilla

Dorin Goian, tentat de Betis Sevilla

Clubul Betis Sevilla s-a aratat interesat de serviciile internationalului roman, legitimat la Steaua, Dorin Goian, antrenorul gruparii spaniole, Paco Chaparro, primind informatii de la Iulian Filipescu, fost jucator la Betis, informeaza cotidianul Diario de Sevilla. Antrenorul Paco Chaparro si conducerea clubului Betis Sevilla il prefera pentru postul de fundas central pentru sezonul viitor pe Dorin Goian, pentru ca este un aparator cu experienta care poate sa intareasca sistemul defensiv. Tehnicianul a discutat despre Dorin Goian si cu Iulian Filipescu, care a evoluat la Betis Sevilla intre 1999 si 2003, fostul international recomandandu-l pe actualul jucator al Stelei.

Betis Sevilla a mai fost interesata de Dorin Goian si in perioada de transferuri din iarna, insa tranzactia nu s-a putut realiza din cauza sumei de sase milioane de euro cerute de Steaua. Conducerea clubului a dorit sa-l transfere apoi pe colegul lui Goian,  fundasul Ionut Rada, insa antrenorul Chaparro nu a fost de acord, conform Diario de Noticias.
Dupa cum informeaza ziarul spaniol, de serviciile lui Goian mai sunt interesate Werder Bremen si VfB Stuttgart din Germania, italienii de la Lazio si formatia engleza Aston Villa.
Sursa citata noteaza ca gruparea Betis Sevilla este interesata sa transfere sase jucatori: doi fundasi laterali, un aparator central, doi mijlocasi si un atacant.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă