20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDonatii de la politistii de frontiera

Donatii de la politistii de frontiera

BIHOR. Politistii de frontiera din vestul tarii au contribuit cu sume de bani pentru intrajutorarea unor copii cu dizabilitati sau institutionalizati, cu ocazia sarbatorilor pascale. La nivelul Directiei Politiei de Frontiera (DPF) Oradea a fost colectata suma de 7.728 RON. Cu acesti bani au fost cumparate alimente, dulciuri, bauturi racoritoare.
Pachetele cu alimente si cadourile au fost distribuite Centrului de Ingrijire si Recuperare pentru Copii cu Nevoi Speciale Arad, Centrului de Recuperare si Reabilitare pentru Copii cu Handicap Arad, Centrului de tip familial pentru Copii cu Handicap Sever Arad, Casa „Hamburg” Oradea, Casa „Curcubeu” Oradea, Casa „Pestisorul de Aur” Oradea, Centrului Maternal „Phoenix” Oradea, Centrului de Primire a Copilului Oradea, Casa de tip familial Noroieni (judetul Satu Mare), Casa „Marina” Satu Mare si Casa de Copii „Halmeu” Satu Mare.
Totodata, reprezentantii Scolii de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera „Avram Iancu” au donat alimente unui azil de batrani din Oradea si la Centrul de Plasament nr. 2.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă