21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDonald Trump susține torturarea suspecților de terorism prin metoda simulării de înec

Donald Trump susține torturarea suspecților de terorism prin metoda simulării de înec

Președintele Donald Trump susține în continuare tehnica de tortură a înecului aplicată pe suspecții de terorism. Președintele SUA precizează că în timpul audierilor, “trebuie să luptăm împotriva focului cu foc”, și susține unele tehnici de torturare, potrivit BBC.

De asemenea, proaspătul președinte al Statelor Unite ale Americii a explicat că se va consulta cu secretarul apărării și cu directorul SUA pentru a se lua vreo acțiune legală pentru combaterea rasismului în Statele Unite.

Donald Trump a declarat că vrea doar ”să menţină ţara în siguranţă”.

”Atunci când ne împuşcă, atunci când taie capetele oamenilor noştri şi a altor oameni, atunci când taie capetele unor oameni doar pentru că se întâmplă să fie creşti în Orientul Mijlociu, atunci când ISIS face lucruri de care nimeni nu a mai auzit de la încheierea Evului Mediu. Atunci aş putea să am sentimente puternice pentru simularea înecului?”, a declarat noul lider de la Casa Albă.

Trump a susţinut că a vorbit cu mai mulţi oficiali americani, care i-au explicat că tortura funcţionează.

”Noi avem această tehnică şi nu putem să facem nimic? Mă bazeze pe Pompeo şi Mattis. Dacă ei nu vor să facem asta, atunci e ok. Dacă ei sunt de acord cu asta, atunci voi munci pentru a găsi o soluţie”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă