11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialDoi tineri botoşăneni, reținuți pentru furt

Doi tineri botoşăneni, reținuți pentru furt

Doi tineri din Botoşani suspectaţi de mai multe furturi din societăţi comerciale din Suceava şi Botoşani au fost reţinuţi, sâmbătă, în timp ce voiau să vândă mai multe aparate furate, informează Mediafax.

Poliţiştii Poliţiei Oraşului Salcea, au fost sesizaţi, vineri, de şeful de echipă al unei societăţi comerciale din Suceava, că la punctul de lucru din oraşul Salcea hoţii au forţat, în noaptea de joi spre vineri, un container şi au furat un generator electric, două aparate de sudură şi un polizor unghiular, în valoare totală de 20.000 lei, potrivit Poliţiei Judeţene Suceava.

O echipă operativă a făcut investigaţii în urma cărora au fost obţinute indicii cu privire la persoanele bănuite de săvârşirea furtului. Întrucât suspecţii erau din judeţul Botoşani, a fost solicitat sprijinul poliţiştilor botoşăneni, iar sâmbătă s-a reuşit realizarea unui flagrant în timp ce hoţii încercau să vândă bunurile furate.

Poliţiştii în ţinută civilă au intervenit în forţă şi au reuşit identificarea şi reţinerea acestora în parcarea unui centru comercial, fiind identificate trei persoane din care doar două, respectiv doi tineri de 26 şi 19 ani, au comis fapta, precizează sursa citată.

În urma verificării autovehiculului cu care cei doi se deplasau, au fost descoperite mai multe bunuri sustrase din sediul societăţii, dar şi altele provenite din furturi comise în judeţul Botoşani.

Cei doi tineri au fost reţinuţi de către poliţiştii suceveni şi duşi în arestul IPJ Suceava, iar cercetările continuă pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale.

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă