19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDoi poliţişti, soţ şi soţie, în spital după ce au fost bătuţi...

Doi poliţişti, soţ şi soţie, în spital după ce au fost bătuţi crunt de un bărbat

Doi poliţişti de la Secţia 4 de Poliţie din Timişoara au ajuns, în noaptea de miercuri spre joi, la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială, având răni la faţă, după ce au fost bătuţi de un bărbat într-o spălătorie auto din municipiu, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Emil Andrei, cei doi poliţişti se aflau în timpul liber când au avut un „conflict spontan” cu un bărbat, în urma căruia au ajuns la spital cu răni la faţă.

„Doi poliţişti din cadrul Secţiei 4 de Poliţie din Timişoara, aseară (miercuri seara – n.r.), în timp ce se aflau în timpul liber, în urma unui conflict spontan au fost agresaţi de către un bărbat, ajungând la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială din Timişoara cu răni la faţă”, a declarat Emil Andrei.

Conform anchetatorilor, cei doi poliţişti sunt soţ şi soţie. Conform surselor citate, agresorul poliţiştilor s-a enervat deoarece a crezut că cei doi încearcă să intre cu maşina la spălat în faţa lui.

Potrivit medicilor de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială, cei doi au mai multe leziuni la faţă, ambii necesitând câte 45 de zile de spitalizare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş a spus că agresorul poliţiştilor a fost prins şi este audiat la ora transmiterii acestei ştiri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă