5.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialDoi cetăţeni olandezi şi trei români, reţinuţi de DIICOT pentru trafic de...

Doi cetăţeni olandezi şi trei români, reţinuţi de DIICOT pentru trafic de droguri

Doi cetăţeni olandezi şi trei români au fost reţinuţi pentru trafic de droguri, procurorii DIICOT au stabilit că aceştia au procurat din Olanda aproximativ 10.000 de comprimate ecstasy, destinate consumatorilor din Braşov.

“Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Van Hulten Rudolf Thomas Marinus Maria (55 de ani), Schellekens Mark Adrianus Maria Johannes (36 de ani), cetăţeni olandezi şi Sava Vasilica (29 de ani), Chimir Cornelia (45 de ani) şi Pauliuc Florin Constantin (34 de ani), cetăţeni români, pentru trafic de droguri de mare risc si trafic internaţional de droguri de mare risc”, potrivit unui comunicat de presă remis, luni, România liberă.

Cei trei români, sub coordonarea celor doi cetăţeni olandezi, au organizat procurarea din Olanda a cantităţii de aproximativ 10.000 de comprimate ecstasy şi introducerea drogurilor în România pe cale terestră.

Drogurile erau destinate comercializării către consumatorii de pe raza municipiului Braşov.

Valoarea drogurilor de mare risc este de 100.000 de euro.

Cercetările în cauză au fost efectuate impreuna cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Braşov.

Procurorii DIICOT vor solicita instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă