20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDoar 13 candidati pentru sefia ANI

Doar 13 candidati pentru sefia ANI

Dosarele a 15 din cei 28 de candidati la sefia Agentiei de Integritate au fost respinse, majoritatea rejectate pe motiv ca acestia nu aveau studii de specialitate sau documentatia incompleta.

Consiliul National de Integritate a hotarat ieri respingerea dosarelor depuse de 15 din cei 28 de candidati la sefia ANI. Doar 13 din cei 28 de candidatii la sefia ANI au depus toate documentele la dosarele de candidatura si sunt absolventi de studii economice sau juridice, asa cum prevede legea. seful Transparency International Romania, Victor Alistar, a inregistrat o infrangere, fiind respins pentru ca nu a depus o copie legalizata dupa cartea de identitate, ci doar o copie xerox. Chis Radu a fost respins pentru prezentarea unui dosar incomplet, Tatar M. Ioan nu are studii de specialitate si nu a specificat in declaratie daca este membru al unei formatiuni politice, Morar V. Adrian nu a declarat daca in prezent este agent al serviciilor secrete sau membru al vreunei formatiuni politice, declaratia referindu-se numai la trecut, Costache Alexandru nu a precizat daca este membru al vreunei formatiuni politice, Radu Dorel Liviu nu a depus la dosar cazierul fiscal, Georgescu Ion nu a depus copia dupa diploma de studii, iar adeverinta de studii este expirata. Raban Manuela nu a depus certificat fiscal. Prodan Grigore Ioan a depus un certificat fiscal care a expirat cu o zi inainte de data-limita de inscriere.

 

Eliminat
Liderul Transparency International Romania, Victor Alistar, nu va mai putea contesta decizia de respingere a candidaturii sale pentru sefia ANI, motivata de absenta din dosar a unei copii legalizate dupa actul de identitate. El este in prezent plecat din tara.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă