5.6 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialDivorturile contribuie la incalzirea globala

Divorturile contribuie la incalzirea globala

Divorturile au un impact negativ major asupra planetei, pentru ca duc la cresterea numarului de persoane celibatare si, implicit, la un consum mai mare de resurse, potrivit unui senator australian.

Senatorul Steve Fielding a declarat intr-o sedinta parlamentara care a avut loc la Canberra, capitala Australiei, ca divortul contribuie la incalzirea globala, informeaza Mediafax.

Cand un cuplu se destrama, noii celibatari au nevoie de mai multe spatiu de locuit, mai multa electricitate si mai multa apa curenta. Toate aceste elemente provoaca o crestere a emisiilor de dioxid de carbon, a explicat senatorul australian.

"Cunoastem deja problemele sociale care apar in urma unui divort, dar, de astazi, cunoastem si impactul lui asupra mediului inconjurator", a declarat Steve Fielding.

Din cauza risipirii resurselor, ar fi mai bine pentru planeta ca oamenii sa ramana casatoriti, a concluzionat politicianul australian.

Steve Fielding este liderul partidului independent Family First, a crescut intr-o familie cu 16 copii si este casatorit de 22 de ani cu aceeasi femeie.

Cele mai citite

Ploile extreme avariază casele din Amazonia din Peru

Videoclipul aerian din Amazonia, din Peru, a surprins amploarea devastării în regiunea Madre de Dios, după ce ploile extreme au transformat străzile în râuri...

Palestina: Mahmoud Abbas a acceptat demisia guvernului lui Mohammed Shtayyeh

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a acceptat luni demisia guvernului premierului Mohammed Shtayyeh, a anunţat preşedinţia într-un comunicat, relatează AFP, preluat de agerpres.ro. "Preşedintele a...

Diana Șoșoacă a primit un plic cu o ”substanță granulară” la Senat

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost implicată într-un incident tensionat la Senat, întrucât a primit, în data de 26 februarie 2024, un plic la...
Ultima oră
Pe aceeași temă