10.9 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSpecialDiversiunile securiste ale iluzioniştilor Ponta&Antonescu

Diversiunile securiste ale iluzioniştilor Ponta&Antonescu

Orice număr de magie se bazează pe arta diversiunii. Un bun iluzionist distrage atenţia publicului cu un gest spectaculos, dar irelevant, pentru a masca ceea ce este cu adevărat important: trucul. Este o fraudă veche de când lumea, pe care cei doi diversionişti USL-aşi o practică fără ruşine şi cu dexteritatea pe care ţi-o dă o carieră de securist.

Vreţi să ştiţi de ce nu intrăm în Schengen? Din cauza lui Blejnar de la ANAF, apud Ponta. Omul ăsta care pretinde să fie viitorul prim-ministru al României vrea să ne facă să credem următoarele: Corupţia din vămi este patronată de şeful Fiscului. Ancheta declanşată de DNA în vămi nu îl include pe Sorin Blejnar, de unde rezultă că anchetele DNA sunt politizate. Prin urmare, DNA este instrument politic pentru că „îl protejează‘‘ pe Blejnar, iar PDL – care l-a pus pe Blejnar acolo – e vinovat că ni se blochează accesul la Schengen.

Vreţi să ştiţi care e motivul real pentru care nu intrăm în Schengen? USL-aşii au torpilat în permanenţă din 2007 încoace instituţiile şi măsurile anticorupţie. USL-aşii în cârdăşie au dat-o pe Monica Macovei afară din guvern. USL-aşii au boicotat Agenţia Naţionjală de Integritate, USL-aşii s-au opus responsabilizării Justiţiei, USL-aşii au încercat să desfiinţeze DNA şi tot USL-aşii – ce-i drept şi cu concursul PDL – au făcut zid în Parlament în jurul lui Năstase, Ridzi sau Păsat – pentru că imunitatea în faţa Justiţiei e mai importantă decât afilierea de partid. Toate rapoartele de monitorizare ale Comisiei Europene spun din 2007 aceleaşi lucruri – DNA îşi face treaba, Daniel Morar trebuie să rămână unde este iar Parlamentul ţine în loc sau obstrucţionează reforma Justiţiei şi lupta împotriva Corupţiei. Cine a fost cel mai înverşunat adversar al rapoartelor de monitorizare şi al Comisiei pe care a şi acuzat-o de corupţie? Nimeni altul decât omul de mare anvergură europeană al PSD, dovedit de Sunday Times drept un găinar care face trafic de influenţă Adrian Severin. Cine vrea să scape de Morar? USL. Cine a sărit ca ars în apărarea mafiei din port şi chiar a lui Mironescu când DNA a tulburat şerpăria din Constanţa? USL. Europenii ştiu iar olandezii, care ne urmăresc de mult, ştiu foarte bine că reforma Justiţiei şi anticorupţia în România sunt reversibile şi că nu există nici o garanţie că odată USL-aşii ajunşi la putere nu vor anula toate progresele făcute în ultimii ani. Dimpotrivă, există motive serioase să se creadă că exact acest lucru îl vor face. De-aia nu intrăm în Schengen.

Cât despre Blejnar, acesta pregăteşte impozitarea veniturilor nejustificate şi, totodată, înfiinţarea unei Direcţii de Verificări Fiscale care va crea panică în rândurile celor care nu sunt capabili să îşi justifice averile. Cuplaţi această informaţie cu iniţiativele de modificare a Constituţiei prin care se deschide calea confiscării averilor nejustificate şi de anulare a imunităţii penale a parlamentarilor şi veţi înţelege care este adevărata spaimă a lui Ponta&Antonescu. I-a auzit cineva pe cei doi să ia o poziţie oarecare în legătură cu aceste trei chestiuni – anularea imunităţii, responsabilizarea Justiţiei şi anularea caracterului licit al averii? Ca nişte buni diversionişti ce se află, P&A strigă că Băsescu este diversionistul şi anunţă că nu discută asemenea lucruri, chiar dacă este vorba de teme de interes naţional real, cu un impact uriaş pentru viitorul statului de drept. Cei doi locotenenţi ai securistului Felix nu le discută nu pentru că ar veni de la Băsescu, ci pentru că ameninţă sistemul corupţiei securisto-comuniste creat de Iliescu, perfecţionat de Năstase şi conservat de PNL. Şi pentru că aceasta este adevărata miză a modificării Constituţiei, USL-aşii au venit cu un răspuns diversionist despre numărul de parlamentari şi legea electorală.

În dezbaterea despre regionalizare, USL recurge la aceleaşi tactici diversioniste. Mai întâi, Ponta spune că schimbarea cărţii de identitate şi a altor acte i-ar costa pe români 700 de lei de căciulă. Tov. Ponta, uite o idee gratis: Renunţaţi la cărţile de identitate. În ţările libere, nu statul trebuie să certifice identitate cetăţeanului şi să ţină evidenţa şi în general nu e treaba statului să fie de faţă la naşterea, căsătoria şi moartea fiecărui individ. Asta-i treaba lui Dumnezeu. Apoi, acelaşi Ponta minte o ţară în faţă cu sperietoarea că nu se mai pot derula contractele judeţelor cu UE. Chiar aşa? Hai să vedem! În sfârşit, apare Dragnea – care, riscând să rămână fără slujbă e în conflict de interese – să spună că nu e momentul şi agită spectrul haosului. „Acum nu e momentul‘‘ şi „Dacă reformăm, se crează haos‘‘ sunt mărci diversioniste patentate de Partidul Comunist pentru a speria populaţia cu ajutorul Securităţii şi a păstra controlul absolut asupra puterii. Ponta&Antonescu le practică profesionist. Asta ştiu, asta fac.

Cele mai citite

Scorul serii în Liga Campionilor la fotbal: Borussia Dortmund-Celtic Glasgow 7-1

Borussia Dortmund a realizat scorul serii de marţi în etapa a doua a Ligii Campionilor la fotbal, 7-1 cu Celtic Glasgow, pe teren propriu. MVP-ul...

Scorul serii în Liga Campionilor la fotbal: Borussia Dortmund-Celtic Glasgow 7-1

Borussia Dortmund a realizat scorul serii de marţi în etapa a doua a Ligii Campionilor la fotbal, 7-1 cu Celtic Glasgow, pe teren propriu. MVP-ul...

Rusia dă vina pe SUA pentru situaţia explozivă din Orientul Mijlociu

Rusia a afirmat marţi că situaţia explozivă din Orientul Mijlociu demonstrează "eşecul total" al politicii americane în regiune şi "neputinţa" Washingtonului de a preveni...
Ultima oră
Pe aceeași temă