15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialDisney Channel a dat startul castingului pentru filmul „Liceul Muzical 4”

Disney Channel a dat startul castingului pentru filmul „Liceul Muzical 4”

Disney Channel a început căutările pentru actorii care vor face parte din distrubuția celui de-al patrulea film din seria „Liceul Muzical/High School Musical”. Compania a făcut anunțul miercuri dimineața, potrivit blogului oficial Disney.

„Ne întoarcem la școală. Disney Channel este în căutare de actori care să facă parte din distribuția filmului „Liceul Muzical 4”.  Noul film va continua povestea și va introduce o nouă generație de elevi de la liceul East High WIldcats, cât și pe rivalii lor de la West High Kinghts”, a anunțat compania.

Președintele Disney Channel, Gary Marsh a declarat că „Liceul muzical” face parte din ADN-ul postului Disney Channel. 

„Înglobează toate idealurile pe care noi le avem. Întrucât ne propunem să continuăm moștenirea (primelor trei filme) cu brațele deschise, suntem încântați să vă dăm un nou start”, a spus Gary Marsh. 

Anunțul vine la scurt timp după ce actorii din distribuția primelor filme din franciză s-au reunit pentru a sărbători aniversarea a zece ani de la lansarea seriei „Liceul Muzical”, informează Entertainment Weekly.

Actorii Zac Efron și Vanessa Hudgens au devenit populari tocmai datorită seriei, apărută în 2006. Primul film a fost văzut de aproximativ 7.7 milioane de spectatori, iar coloana sonoră a câștigat discul de platină. Al doilea film din serie a fost declarat unul dintre cele mai vizionate filme de pe micul ecran, în 2007.  Al treilea film din franciză a apărut în 2008, marcând încheierea anilor de liceul, pentru personajele interpretate de actorii Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale și mulți alții. „Liceul Muzical 3” a avut încasări globale de 250 milioane de dolari.

Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...

Arabia Saudită condiționează relațiile diplomatice cu Israelul de „crearea unui stat palestinian”

Prinţul moştenitor şi lider de facto al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat miercuri că ţara sa nu va stabili relaţii diplomatice cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă