19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDirectorului SNIF Timis i s-a interzis accesul in institutie

Directorului SNIF Timis i s-a interzis accesul in institutie

Directorul Societatii Nationale pentru Imbunatatiri Funciare (SNIF) Timis, Ionel Patrichi, repus pe functie prin hotarare civila, dupa ce a fost demis, nu a reusit sa isi reia postul de la birou. Desi se afla in posesia minutei incheierii sedintei de judecata, inlocuitorul sau la conducerea institutiei, Cantemir Parva, a refuzat sa elibereze biroul si, astfel, Patrichi a stat pe culoare, fara a-si putea exercita atributiile de serviciu.
„M-am prezentat dimineata la serviciu, insa colegul meu de Consiliu Judetean, liberalul Cantemir Parva, n-a dorit sa elibereze biroul si sa-mi predea gestiunea”, a spus directorul repus de instanta in functie. Acesta i-a cerut un ragaz de o ora lui Parva – cunoscut ca un apropiat al prefectului de Timis, Ovidiu Virgil Draganescu, fost presedinte al filialei PNL – insa acesta nu a eliberat biroul nici dupa aceea. Mai mult, a solicitat un avocat, coleg cu el de partid, pentru a asista la momentul reintoarcerii lui Patrichi la serviciu.
„Pentru ca nu am putut sa-mi reiau munca la birou, in ciuda sentintei judecatoresti definitive si executorii, voi veni saptamana viitoare cu executorul judecatoresc, pentru a fi pusa in practica decizia instantei civile”, a adaugat Patrichi. El a fost demis de conducerea centrala a SNIF dupa ce partidul din care facea parte, PNL, i-a retras sprijinul politic.
Pentru ca a fost dat afara pe motiv de discriminare, Patrichi a facut plangere, iar Oficiul National pentru Discriminare a amendat SNIF cu 4.000 de lei noi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă