13.2 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialDirectorul Simion, chemat la audieri la DNA

Directorul Simion, chemat la audieri la DNA

Ion Simion, seful Directiei pentru Agricultura Hunedoara, va fi intrebat de situatia parcului auto

Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Hunedoara, Ion Simion, va fi audiat astazi de DNA, pentru a raspunde intrebarilor legate de modul de achizitie al parcului auto.
Ion Simion va trebui sa raspunda unor intrebari referitoare la parcul auto al institutiei. Pana acum procurorii anticoruptie au luat declaratii de la mai multi angajati ai DADR Hunedoara si au solicitat o serie de documente ale directiei hunedorene.
Directorul DADR Hunedoara, Ion Simion, a declarat ca "mi-a fost ceruta situatia parcului auto pentru 2007, ordinele de deplasare ale oamenilor, foile de parcurs ale masinilor si informatii despre modul de achizitie a parcului auto". Simion spune ca nu stie ce anume urmaresc procurorii anticoruptie si nici cine a facut sesizarea in acest caz, dar va afla astazi pe cine vizeaza DNA prin aceasta ancheta.
Potrivit informatiilor oficiale, parcul auto al DADR Hunedoara cuprinde trei dacii Logan, un Citroen, o masina de teren Hyundai Santa Fe, un Renault Megan si mai multe Dacii, ultimele cumparate in urma cu mai bine de 15 ani.
Ion Simion a mai fost in atentia organelor de cercetare, altele decat DNA, anul trecut, cand a fost oprit in trafic de politisti, in timp ce conducea chiar masina institutiei, un Hyundai Santa Fe.  
El a refuzat etilotestul, iar din probele  biologice recoltate rezulta ca el consumase alcool. Initial, Ion Simion a sustinut ca a fost afectat de solutia cu care a stropit pomii si florile din gradina, pentru ca nu a purtat masca de protectie. Procurorii l-au scos pe director de sub urmarire penala.

Cele mai citite

Costin Amzăr, împrumut surpriză la Al Nasr Dubai!

Dinamo a anunțat împrumutul lui Costin Amzăr la Al Nasr Dubai, echipa din Emiratele Arabe Unite, și pregătește deja un înlocuitor de top. Costin Amzăr,...

Ungaria oferă laptopuri gratuite elevilor, în timp ce România retrage tabletele distribuite în pandemie

Ungaria derulează cu succes un program național de sprijin educațional, prin care elevii din clasele a V-a și a IX-a primesc laptopuri gratuite din...

Rapid, implicată într-un litigiu la FIFA după transferul lui Boupendza

Rapid București a fost înștiințată oficial de FIFA cu privire la un litigiu legat de transferul atacantului gabonez Aaron Boupendza, Zamalek susține că jucătorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă