20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDinamo se pregateste cu Ceahlaul pentru Lazio

Dinamo se pregateste cu Ceahlaul pentru Lazio

» In asteptarea meciului de marti cu Lazio Roma, Dinamo joaca azi cu Ceahlaul.

» Mircea Rednic a vazut Lazio la lucru si nu e impresionat.

» Pandev, cel mai in forma jucator al romanilor.

Ceahlaul Piatra Neamt – dinamo (ora 20,30) si Dacia Mioveni – FC Vaslui (19,30) sunt primele doua partide ale etapei a 3-a a Ligii I la fotbal, meciuri ce vor avea loc azi. Dinamo va repeta astfel, la Piatra Neamt, in vederea meciului cu Lazio Roma de marti, din preliminariile Ligii Campionilor, in timp ce plaiesii lui Dorinel Munteanu de la FC Vaslui trebuie sa justifice la Mioveni victoria senzationala din etapa trecuta, de la Bucuresti, realizata chiar in fata campioanei.

Rednic a fost la Roma
Mircea Rednic si Cornel Dinu au fost la Roma pentru a vedea la lucru viitoarea adversara din Liga Campionilor, Lazio, care a invins, miercuri seara, cu scorul de 2-1, formatia Panathinaikos Atena, intr-un meci amical in care a fost prezentat lotul antrenat de Delio Rossi pentru noul sezon. Ambele goluri ale echipei din Roma au fost inscrise de Pandev ‘23, ‘32, in timp ce pentru Panathinaikos a marcat N’Doye ‘29. Lazio Roma a evoluat in urmatoarea formula: Ballotta (Berni ‘83) – Scaloni (De Silvestri ‘70), Stendardo, Cribari, Zauri (Kolarov ‘84) – Behrami (Mudingayi ‘77), Ledesma (Baronio ‘78), Mutarelli (Manfredini 87), Mauri – Pandev (Delnero ‘70), Inzaghi (Tare ‘78).
Mircea Rednic a revenit in tara dupa ce a asistat alaturi de Cornel Dinu la meciul de prezentare a echipei Lazio. La sosirea in tara antrenorul dinamovist a declarat: "Eu cred ca Lazio este mai puternica decat a fost Benfica. Lazialii s-au ocupat de noi, ne-au primit foarte bine. Trebuie sa scoatem un rezultat bun la Roma, ca sa avem sanse de calificare. Nu ma intereseaza ce zice ratoi, dar Dumnezeu incepe sa dea primele semne". Dupa ce i-a vazut la lucru pe italieni in partida cu Panathinaikos, Rednic a spus ca "Lazio este o echipa buna. A facut o prima repriza buna, insa nu e de speriat. Nu e Milan, Inter sau Juventus. Mi-a lasat impresia ca joaca atunci cand vrea. Nu cred ca au folosit echipa de baza. Mijlocul este tare bun. Ledesma, prin el se face jocul, Mauri, Pandev. Avem sansa noastra si speram sa profitam de ea".
Meciurile dintre Dinamo si Lazio au loc pe 14 august (la Roma, stadionul Olimpic, de la ora locala 20,45) si 28 august (Bucuresti, stadionul National, ora 21,45), invingatoarea calificandu-se pentru grupele Ligii Campionilor.

Sporting Cristal nu stie nimic de transferul lui Villalta
Diego Rebagliati, un reprezentant al clubului Sporting Cristal, a declarat ca gruparea nu a primit nici o instiintare oficiala in legatura cu eventualul transfer al peruanului Miguel Villalta la Dinamo, informeaza site-ul peru.com. "Echipa nu va renunta la un jucator de importanta lui Villalta", a spus oficialul gruparii Sporting Cristal. El a precizat ca pentru ca fotbalistul sa plece la alta echipa ar trebui ca Sporting Cristal sa primeasca o oferta prea buna si absolut de nerefuzat din punct de vedere economic. "Insa nu avem nici o comunicare oficiala de la vreun emisar sau de la reprezentantul jucatorului in privinta acestui transfer. Am aflat de acesta doar pentru ca a aparut in presa", a adaugat Rebagliati.

FORTARE
» Margaritescu intra mai devreme

Dinamovistii au intrat in linie dreapta pentru meciul cu Lazio Roma, iar azi vor sustine ultima repetitie, in campionat, in fata celor de la Ceahlaul Piatra Neamt. Accidentat in prima etapa la Buzau si diagnosticat cu o leziune fibrilara, Andrei Margaritescu si-a reluat pregatirile. "China" a facut doar alergari usoare sub supravegherea medicului echipei, Liviu Batineanu, nefiind inca refacut dupa accidentare. El figureaza totusi in lista anuntata de Rednic pentru dubla cu Lazio din Liga Campionilor, declarand ca va incerca sa joace chiar si cu dureri in cazul in care doctorii nu-i vor interzice.

EGAL
» Dinamovistii Isi analizeaza sansele

Portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobont, crede ca alb-rosii au sanse de calificare in grupele Ligii Campionilor, daca vor reusit cel putin un rezultat de egalitate pe Stadio Olimpico din Roma, in partida cu Lazio. "Chiar daca italienii sunt o forta, nu trebuie sa uitam ca noi suntem campionii Romaniei si avem un lot mai puternic decat cel din sezonul trecut. Vom face tot ce tine de noi pentru a nu pierde la Roma si, in cazul in care ne vom intoarce de acolo cu un punct, sansele noastre de a intra in grupele Ligii Campionilor sunt destul de insemnate", a scris Lobby pe blogul sau personal.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă