20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDinamo-Rapid, in sferturi

Dinamo-Rapid, in sferturi

Casa fotbalului a gazduit ieri tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, programul rezultat fiind Unirea Urziceni-SC Vaslui, CFR Cluj-Pandurii Tg. Jiu, FC Timisoara-Gloria Bistrita si Dinamo-Rapid. Jocurile se vor disputa pe 14, 15 si 16 aprilie, pe stadioane neutre.
Capul de afis al sferturilor este, fara indoiala, meciul Dinamo-Rapid, cele doua echipe urmand a se intalni si pe 3 aprilie, in etapa a 22-a a Ligii I. "Meciul e deschis oricarui rezultat. Pe noi ne intereseaza Cupa, pe ei, campionatul. Prefer Dinamo decat o echipa mai slaba. Cu o formatie mai slab cotata era mai dificil, pentru ca echipele mici se mobilizeaza altfel impotriva Rapidului", a spus directorul tehnic al giulestenilor, Nicolae Manea.

De partea cealalta, Mircea Rednic a precizat ca meciul din sferturi este prima finala a Cupei Romaniei pentru Dinamo. "Sunt trofee care raman la CV. Rapid este o echipa care joaca foarte bine. Este prima finala a Cupei Romaniei. Un meci greu pe care trebuie sa-l castigam", a spus "Puriul".
In ceea ce priveste, teoretic, cel mai dezechilibrat meci al sferturilor, FC Timisoara-Gloria, chiar banatenii spun ca sunt mari favoriti. "stiam ca voi cadea cu Bistrita, chiar glumeam inainte cu ofiterul de presa si ne gandeam unde sa jucam, la Cluj, la Oradea… La prima vedere, Bistrita pare cel mai accesibil adversar. De regula, prima echipa care inscrie, aceea va castiga si se va califica", a spus antrenorul Gabi Balint.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă