20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDinamo nu ataca UEFA la Comisia de Apel

Dinamo nu ataca UEFA la Comisia de Apel

Sanctiunea primita de catre Dinamo din partea UEFA in urma incidentelor provocate de fani in Olanda a fost primita cu entuziasm de tabara "cainilor". Mai mult decat atat, administratorul delegat al clubului, Cornel Dinu, a precizat ca decizia Comisiei de Disciplina a forului continental este una normala, astfel ca Dinamo nu va mai ataca la Comisia de Apel. Totusi, conducerea gruparii din stefan cel Mare nu poate sta linistita, pentru ca la urmatoarea abatere echipa va fi suspendata cel putin un an din competitiile internationale.
Incidentele provocate de fani la partida cu NEC Nijmegen din Cupa UEFA au impartit in doua tabere conducerea clubului. Situatia a fost comentata si de fostul presedinte al lui Dinamo Giovanni Becali. "Dinamo sta pe un butoi de pulbere din cauza suporterilor. Actionarii au mari probleme cu ei. Atunci cand nu mai primesc bani incep sa faca scandal. Eu nu am avut nevoie de ei cand am fost la Dinamo, pentru ca nu aveam nevoie de publicitate. Ar fi bine sa se ia masuri impotriva acestor suporteri, pentru ca data viitoare deciziile vor fi mai drastice", a spus Becali.
Pe fondul scandalului din tabara dinamovista, Ioan Becali a mai precizat ca oficialii gruparii din Groapa trebuie sa se gandeasca serios la un inlocuitor pentru Lobont, deoarece portarul nationalei Romaniei va pleca sigur in iarna.

Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă