9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialDinamo a depus plangere la politie

Dinamo a depus plangere la politie

Suporterii echipei Dinamo care au intrat pe teren la meciul cu Slovan Liberec vor fi audiati de politisti in legatura cu incidentele produse, cand mai multi dintre acestia au rupt gardurile de protectie si au intrat pe stadion.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca zeci de suporteri ai echipei Dinamo urmeaza sa fie chemati la Sectia 6 de Politie pentru a oferi lamuriri cu privire la incidentele petrecute la meciul Dinamo-Slovan Liberec, cand mai multe persoane au rupt gardurile de protectie si au patruns pe stadion in timpul meciului, provocand astfel intreruperea partidei.
Ciocan a precizat ca reprezentanti ai clubului Dinamo au depus, luni, o plangere la Politia Capitalei, prin care cereau identificarea si tragerea la raspundere a tuturor suporterilor care au patruns pe stadion si ale caror gesturi au dus la intreruperea partidei. Astfel, in zilele urmatoare, zeci de persoane vor fi aduse la audieri, pentru stabilirea gradului de participare a acestora in aceste actiuni.

Christian Ciocan a mai spus ca reprezentantii Clubului Dinamo au aratat ca vor pune la dispozitie orice mijloc de proba precum inregistrarile de pe stadion si toate datele de identificare pe care le detin. "Toti suporterii care au patruns pe stadion vor fi trasi la raspundere dupa finalizarea cercetarilor. Li se va intocmi dosar penal daca se dovedeste ca infractiunea este de natura penala sau vor primi sanctiune administrativa daca infractiunea este de ordin administrativ", a incheiat Ciocan.

Meciul Dinamo – Slovan Liberec, din 20 august, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, a fost intrerupt in minutul 88, dupa ce suporterii de la Peluza "Catalin Haldan" au patruns pe pista de atletism din jurul terenului.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă