20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDin nou despre Vancouver

Din nou despre Vancouver

Cu un eveniment sportiv atat de important precum Jocurile Olimpice de Iarna era imposibil sa nu vorbim si in acest numar tot despre acestea.

Numarul trecut se pare ca nu am exagerat dedicand sase pagini Jocurilor Olimpice de Iarna care au luat startul la Vancouver sambata trecuta. Multumim celor care au salutat ini­tiativa noastra. Si, desi nu vom putea acoperi toate evenimentele de la Vancouver, recidivam si in acest numar. Astfel, va oferim un interviu acordat in exclusivitate pentru "Timpul liber" de biatlonista Eva Tofalvi. Eva, care s-a clasat pe locul 14 la proba de 7,5 km desfasurata weekendul trecut, spera la un loc mai bun in cursa de 15 km, care este si favorita ei. Trebuie sa va reamintesc ca sportiva romana este ocupanta locului al doilea la aceasta proba la campionatul mondial din 2008. Eva ne-a povestit despre interventia chirurgicala din in luna decembrie, despre taria de a merge mai departe cu antrenamentele si despre ce loc si-ar dori sa ocupe la finalul probei de 15 km. Tot legat de JO va oferim in continuare doua pagini de "calendar" cu cele mai importante transmisiuni ale saptamanii. Este inca un calendar dedicat in intregime JO de la Vancouver, urmand ca de saptamana viitoare sa avem cele mai bune programe ale serii pentru a va oferi o imagine a "serii perfecte" la televizor.

Si, pentru ca numarul trecut ne-am luat cu d’ale sportului, nu am mai avut cum sa va prezentam o schimbare in bine care a avut loc in paginile suplimentului: criticul de film Irina Margareta Nistor va recomanda la ce filme sa mergeti (sau sa nu mergeti). Ne-a luat un pic sa o aducem pe doamna Nistor la noi, dar am reusit, iar dumneavoastra – cititorii nostri – veti fi cei mai castigati.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă