Dacă vrei să faci ceva dulce pentru copiii tăi, fără să petreci prea mult timp în bucătărie, biscuiții cu fulgi de ciocolată sunt alegerea perfectă. Sunt ușor de pregătit și nu necesită ingrediente costisitoare. Publicația BBC GoodFood propune următoarea rețetă care se realizează în șase pași.
Ingrediente
- 140g unt
- 150g zahăr
- două ouă
- 200g făină
- 175g lapte praf
- 100g fulgi de ciocolată
Mod de preparare
1. Încinge cuptorul la 180C.
2. Amestecă untul cu zahărul până se omogenizează, apoi adaugă ouăle.
3. Adaugă făina, laptele praf și un praf de sare și amestecă ingredientele, folosind o lingură de lemn, până se îngroașă compoziția. Presară fulgii de ciocolată și amestecă ușor.
4. Creează biluțe din acel mix și pune-le pe o tavă. Lasă-le să respire timp de 10 minute și apoi turtește-le.
5. Pune tava la cuptor timp de 10-15 minute.
6. Se scot biscuiții și se lasă la răcit, apoi se consumă.