2.5 C
București
joi, 26 decembrie 2024
AcasăSpecialDesert de vară la pahar: Gelatină cu coacăze

Desert de vară la pahar: Gelatină cu coacăze

Gelatina cu suc de struguri albi şi coacăze proaspete este un desert aspectuos, delicios şi răcoritor, perfect pentru zilele calde de vară. Gelatina se pregăteşte repede şi uşor, cu doar patru ingrediente, potrivit popsugar.com.

Ingrediente

  • 7 g de gelatină fără aromă

Citeşte şi: Mic dejun exotic: Insula de fructe

  • 50 ml de apă rece
  • 200 ml de suc de struguri albi

Citește și: Desert rapid de vară, contra caniculei: Tort din pepene roşu cu frişcă şi migdale

  • 400 g de coacăze proaspete

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pregătire ale reţetei. 

Cele mai citite

Efectul Schengen: Prețurile locuințelor din zonele de graniță explodează

Intrarea României în spațiul Schengen cu frontierele terestre, de la 1 ianuarie, aduce schimbări și pe piața imobiliară, în special în zonele de graniță....

Efectul Schengen: Prețurile locuințelor din zonele de graniță explodează

Intrarea României în spațiul Schengen cu frontierele terestre, de la 1 ianuarie, aduce schimbări și pe piața imobiliară, în special în zonele de graniță....

Energia nucleară, soluția marilor companii pentru inteligența artificială

Alimentarea centrelor de date necesită cantități uriașe de electricitate, investiții pe măsură, dar și riscuri semnificative Creșterea explozivă a inteligenței artificiale (AI) determină giganții tehnologici...
Ultima oră
Pe aceeași temă