25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDESCOPERIRE MACABRĂ la Otopeni: Picior de om descoperit în bagajul unui călător

DESCOPERIRE MACABRĂ la Otopeni: Picior de om descoperit în bagajul unui călător

UPDATE: Fragmentul găsit în bagajul chinezului este o parte din laba piciorului, congelată, fără piele, au declarat surse judiciare, potrivit Mediafax.

Cetăţeanul chinez în bagajul căruia a fost fragmentul este audiat, joi, de procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

Chinezul intenţiona să plece cu o cursă Wizz Air joi, la ora 16.45, către Aeroportul Ciampino din Roma (Italia).

Chinezul ar fi putut pleca cu o cursă aeriană de la Roma către Beijing vineri, la ora 2.55.

Chinezul a venit în România în urmă cu trei zile, spun surse oficiale.

UPDATE: Piciorul cu unghiile smulse din bagajul chinezului a fost găsit în timpul unui control al Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informaţii, cetăţeanul străin având ca destinaţie Italia, au declarat pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Purtătprul de cuvânt al Serviciului Române de Informaţii, Sorin Sava, a confirmat că o parte a membrului inferior al unei persoane a fost descoperită de către ofiţerii Brigăzii Antitero a SRI în bagajul unui cetăţean străin.

Cetăţeanul străin a fost predat organelor de cercetare penală a percizat Sorin Sava.

–-

Angajaţii aeroportului Otopeni au descoperit, joi, un picior de om în bagajul unui cetăţean străin care voia să părăsească România, potrivit realitatea.net.

Controlorii de la Brigada Antiteroristă de pe aeroportul Henri Coandă au avut joi o surpriză de proporţii: au descoperit laba un picior de om în bagajul pe care un cetăţean chinez voia să-l ia în cala unui avion. Descoperirea a făcut cu ajutorul unui scanner de bagaje. 

Există suspiciuni de crimă, iar poliţiştii urmează să-l ancheteze pe bărbat, care a fost reţinut. Nu se ştie deocamdată către ce ţară străină voia să plece acesta.

Aeronava cu care urma să plece chinezul nu a fost oprită la sol.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă