16.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialDescoperă un univers unic în România - Cameleonia!

Descoperă un univers unic în România – Cameleonia!

Ţi-ai imaginat vreodată că acasa te poate astepta un tărâm al culorilor, în care mici opere de artă te pot întâmpina la fiecare colţ? Capodoperele preferate sau propriile amintiri sunt transformate de Cameleonia  în decoruri artistice unice, menite să-ţi scrie propria poveste.

Pentru că fiecare dintre noi avem nevoie de decorul care ni se potriveşte, care să ne inspire şi care să ne apropie fericirea, Cameleonia ne propune un univers al culorii şi al optimismului.

Prin faianţa pictată manual de către maeştri artizani din Spania care folosesc  tehnici vechi de peste 500 de ani, cu o valoare decorativă inegalabilă, Cameleonia scrie o poveste unică în România, adresându-se celor care apreciază şi respectă frumosul în forma oferită de mâinile artizanului. Unicitatea, design-ul, stilul şi calitatea se contopesc într-un produs ce reliefează cine suntem noi de fapt, iar rezultatul final nu are o etichetă sau un cod de bare, ci poartă semnătura atelierului din Spania care l-a realizat.

Prin amplasarea acestor produse direct pe perete, precum faianţa clasică, sau sub formă de tablou, vom aşterne în casă, pe terasă, la piscină sau în locaţia propriei afaceri povestea noastră, cea la care visăm, care ne mobilizează să mergem mai departe,  care ne defineşte. Aşa cum actorul are nevoie de decor, întregul ambient, din living şi până în baie, se poate transforma într-o incursiune a momentelor şi trăilor care ne definesc. Din respect pentru frumos şi calitate, magia Cameleonia se transpune în decoraţiuni şi produse de lifestyle unice, care îţi oferă şansa să explorezi experienţe inedite.

Plecând de la o fotografie sau de la un desen, ideile tale prind viaţă, realizându-se reproduceri dintre cele mai diverse, care vor aduce o notă personală şi vor crea un decor unic acasă.

Stilul Van Gogh, decorurile în format mare pentru pereţii generoşi din living şi dormitor, faianţa pictată pentru baie sau bucătărie cu teme specifice, motive pentru terasă sau piscină, orice poveste are un lait motiv, iar Cameleonia îi găseşte forma potrivită sub care să se prezinte în faţa ta. La Cameleonia, orice poveste prinde viaţă, iar fiecare casă devine spaţiul propriei reprezentaţii.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă