21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDescoperă Avocatura de Afaceri – a doua ediţie a şcolii de vară...

Descoperă Avocatura de Afaceri – a doua ediţie a şcolii de vară a început astăzi

Societatea Civilă de Avocaţi Ionescu şi Sava organizează în perioada 2 – 6 iulie 2012, a doua ediţie a şcolii de vară Descoperă Avocatura de Afaceri. Evenimentul are loc la Poiana Braşov şi reuneşte anul acesta 20 de studenţi ai facultăţilor de drept din România şi echipa de avocaţi din cadrul Ionescu şi Sava.

Experienţa acumulată în mai multe arii de practică din avocatură va fi împărtăşită celor 20 de studenţi selectaţi să participe la această ediţie a şcolii de vară, iar interactivitatea dintre lectori  şi participanţi este cheia comunicării din cadrul acestui eveniment.

Prima zi a şcolii de vară a debutat cu o sesiune de cunoaştere, în cadrul căreia participanţii au avut ocazia de a întâlni echipa Ionescu şi Sava şi în care fiecare dintre cei 20 de studenţi s-a prezentat în faţa celorlalţi.

Radu Ionescu, managing partner Ionescu şi Sava a deschis şirul prezentărilor cu o introducere in avocatura de afaceri, explicând  şi evidenţiind cele mai importante aspecte generale ale acestui domeniu de practică, urmând ca pe parcursul sesiunilor următoare să aibă atât intervenţii punctuale cât şi o prezentare amplă cu privire la miturile referitoare la avocatură, dar şi la realitatea pe care o implică alegerea unei astfel de cariere.

Un judecător din cadrul Curţii de Apel Bucureşti a prezentat prin exemple practice meseria de magistrat, avocat, mediator, consilier juridic şi relaţia dintre aceste domenii de activitate atât din punct de vedere colegial, cât şi prin prisma clientului reprezentat.

Această zi se va încheia cu două sesiuni de discuţii, ambele susţinute de Alin Popescu, managing partner AvocatNet.ro, care va prezenta pentru început societăţile comerciale cu activitate online, urmând ca spre seară să işi încheie intervenţia cu un subiect de actualitate: Facebook şi alte reţele sociale (implicaţii, riscuri şi avantaje).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă